Θλίψη και οδύνη στις δύο ακτές του Ατλαντικού για τον πρόωρο θάνατο του Ανδρέα Αντωνίου

Ο Ανδρέας Αντωνίου ο οποίος απεβίωσε πρόωρα σε ηλικία 57 ετών.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Θλίψη και συγκίνηση στις δύο ακτές του Ατλαντικού προκάλεσε ο τραγικός θάνατος του Ανδρέα Αντωνίου (Andrew Antoniou) στη θάλασσα του Saint Barthelemy. Ο Ανδρέας είχε πάει για τις καθιερωμένες διακοπές του Memorial Day και την Τρίτη 28η Μαϊου 2019, ενώ έκανε surfing έπεσε στη θάλασσα. Οι προσπάθειες των σωστικών συνεργείων για να τον επαναφέρουν στη ζωή απέβησαν άκαρπες.

Η σορός του το απόγευμα της Κυριακής, 9 Ιουνίου 2019 από τις 3.00  – 6.00 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών Antonopoulos Funeral Home στη διεύθυνση 38-08 Ditmars Blvd., Astoria, NY 11105.

Η Νεκρώσιμη Ακολουθία θα τελεστεί το πρωί της Δευτέρας 10 Ιουνίου 2019 και ώρα 10:30 π.μ. στον  Ιερό Ναό των Αγίων Αικατερίνης και Γεωργίου στη διεύθυνση 22-30 33rd Street, Astoria, NY 11105.

Αμέσως μετά θα λάβει χώρα ο ενταφιασμός του στο Κοιμητήριο «St. Michael’s Cemetery» στη διεύθυνση 72-02 Astoria Boulevard, East Elmhurst,N.Y. 11370.

Ο θάνατός του καταλυπεί τους γονείς του Μιχάλη και Μάχη Αντωνίου, τα αδέλφια Evie και George Konnaris, Paul Antoniou, τα ανίψια Natalie και Konstantinos Sfeliniotis και παιδιά, Michelle και John Kantlis και παιδιά, την ανιψιά – βαπτιστικιά Alexandra Antoniou, τους θείους, τα εξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς και φίλους εδώ, στο Λονδίνο, στην Κύπρο, στην Ελλάδα και στην Αυστραλία.

Η θλιβερή είδηση προκάλεσε θλίψη και συγκίνηση στις δύο ακτές του Ατλαντικού αφ ενός με διότι ο Ανδρέας γεννήθηκε στις 8 Νοεμβρίου 1961 στο Λονδίνο όπου και μεγάλωσε, έχοντας συγγενείς και φίλους στην Κύπρο και στην Αυστραλία, αφ ετέρου δε διότι ήταν διευθυντής τεχνολογίας στην δικηγορική εταιρεία «Paul, Weiss, Rifkind, Wharton & Garrison LLP», η οποία έχει πάνω από χίλιους δικηγόρους και γραφεία στη Νέα Υόρκη, στο Πεκίνο, στο Χονγκ Κονγκ, στο Λονδίνο, στο Τόκιο, στο Τορόντο, στην Ουάσινγκτον και στο Γουίλμινγκτον.

Διευθυντικά στελέχη της εταιρείας με τους οποίους επικοινώνησαν οι «Αναμνήσεις» εξέφρασαν τη θλίψη τους για τον πρόωρο θάνατο ενός πολλά υποσχόμενου ηγετικού στελέχους της εταιρείας. Ένας εξ αυτών επεσήμανε ότι ο Ανδρέας ήταν εμπνευστής και οραματιστής και ήξερε καλύτερα από κάθε άλλον να κλέβει τις καρδιές των ανθρώπων με τους οποίους συναναστρέφονταν.

Εξ άλλου τα μηνύματα στο βιβλίο συλλυπητήριων στην ιστοσελίδα του Γραφείου Τελετών «Αντωνόπουλος» μιλούν από μόνα τους. Αν και διαφέρουν ως προς το περιεχόμενο, εν τούτοις όλα τους απεικονίζουν τη θλίψη και τη συγκίνηση που προκάλεσε ο πρόωρος θάνατος του Andy, όπως τον αποκαλούσαν στην εταιρεία.

Οι Donna και ο Paul Castiglione έγραψαν: Πόσο απίστευτη τραγωδία… Θα ζεις πάντα στις καρδιές και στις ψυχές της οικογένειας και  όλων όσων σας γνώρισαν, γιατί εσύ έκανες θυσίες για όλους εμάς και γι αυτό σε αγαπάμε. Καλό παράδεισο Andrew.

H Melanie Rock έγραψε «…ένα κεράκι για να αντανακλά το φως που χάσαμε όλοι μας».

Η Mia Buell πρόσθεσε: «Είναι συγκλονιστικό. Χάσαμε ένα τόσο χαρισματικό και ευαίσθητο άτομο. Θα μας λείψεις. Έφυγες τόσο νωρίς, αναπαύσου εν ειρήνη Andrew».

H Keith Βutigieg έγραψε: «Είναι τόσο συνταρακτικό, όσο και τραγικό. Ήταν πράγματι ένας από τους πιο ευγενικούς ανθρώπους που συνάντησα ποτέ. Η απώλεια είναι μεγάλη, Αναπαύσου εν ειρήνη Αndrew».

Η Ισμήνη Δημάδη πρόσθεσε: «Είναι απίστευτο, συγκλονιστικό. Έφυγε από κοντά μας ο πιο υπέροχος, ευγενικός και αξιαγάπητος φίλος. Θα μας λείψει, αλλά εγώ θα διατηρήσω ανεξίτηλες τις μνήμες από τα παιδικά και νεανικά χρόνια μας στο Λονδίνο και το χαμόγελό σου».

«Το λεξιλόγιό μου είναι πολύ φτωχό και ανίκανο να περιγράψει τη μεγάλη ετούτη απώλεια. Αναπαύσου εν ειρήνη χριστιανέ δήμαρχε (hermano mayor)», έγραψε ο Kelvin Cid.

«Σε ευχαριστώ για όλες τις ευχάριστες αναμνήσεις , για τις συμβουλές σου αξιαγάπητε φίλε. Θα μας λείψουν οι ατέλειωτες και ευχάριστες συζητήσεις. Θα μείνεις για πάντα στις καρδιές μας», καταλήγει το μήνυμα του κ. Cid.

Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στη μνήμη του στο www.diabetes.org/donate/ είτε στο www.stjude.org.

-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.