Ομιλία Νίκου Λυγερού για τα εθνικά θέματα σε εκδήλωση της Παμμακεδονικής Ένωσης

0
Από αριστερά διακρίνονται οι Δήμος Σιώκης. Δημήτρης Φιλιππίδης και Νίκος Λυγερός. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η Παμμακεδονική Ένωση Αμερικής καλεί τους Μακεδόνες και κατ΄ επέκταση τους ομογενείς της τριπολιτειακής περιοχής της Νέας Υόρκης να παραστούν στην εκδήλωση με θέμα «Τα εθνικά θέματα και η στρατηγική ανάλυση» με κεντρικό ομιλητή τον καθηγητή και στρατηγικό αναλυτή Δρα Νίκο Λυγερό.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα το βράδυ της Δευτέρας, 10 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 6:30 μ.μ. στο Αρχιεπισκοπικό Πολιτιστικό Κέντρο στην διεύθυνση 27-09 Crescent street, της Αστόριας και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Πρόκειται για την πρώτη ανοικτή πολιτική εκδήλωση της νέας σεζόν που διοργανώνεται αποκλειστικά και μόνο για την πορεία των εθνικών μας θεμάτων και η ηγεσία της Παμμακεδονικής έχει βάλει ψηλά τον πήχη και φιλοδοξεί να αποτελέσει αφετηρία για την έναρξη του διαλόγου για τα εθνικά θέματα και γενικότερα τον ρόλο της οργανωμένης ομογένειας και των ομογενών στην προάσπιση των συμφερόντων και των δικαίων της Ελλάδας, της Κύπρου, του Οικουμενικού Πατριαρχείου, της Βορείου Ηπείρου και των Ελλήνων στις φλεγόμενες περιοχές του πολέμου συμπεριλαμβανομένης και της Ουκρανίας.

Την εκδήλωση αναμένεται να συντονίσει ο πρόεδρος της Παμμακεδονικής Ένωσης και συνάμα  δημοσιογράφος του «Hellas FM» Δημήτρης Φιλιππίδης. Ο ομιλητής θα απαντήσει και στις ερωτήσεις του ακροατηρίου.

Παραθέτουμε το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης – πρόσκλησης της Παμμακεδονικής Ένωσης Αμερικής:

«Η Παμμακεδονική Ένωση Αμερικής προσκαλεί όλους τους Έλληνες σε μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ομιλία του Καθηγητή και Στρατηγικού Αναλυτή Δρα. Νίκου Λυγερού την Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου στις 6:30 μμ στο Πολιτιστικό της Αρχιεπισκοπής στην Αστόρια (27-09 Crescent street)!

Τίτλος: Τα εθνικά θέματα και η στρατηγική ανάλυση!

Είσοδος δωρεάν! Θα προσφερθούν γλυκά και κρασί!

Συντονίζει ο δημοσιογράφος του «Hellas FM», κ. Δημήτρης Φιλιππίδης.

-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.