Αφιερωμένο στους απανταχού Μεσσήνιους το 15ο Συνέδριο της Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας

0
Οι ομογενείς ενώ παρακολουθούν τις εργασίες του συνεδρίου. Φωτογραφία: https://www.ertnews.gr/

Στο Συνέδριο συμμετείχαν 60 Σύλλογοι από ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία, Ευρώπη, Κύπρο και Ελλάδα. Ακόμα 3 ιδρυτικά και 8 θεσμικά μέλη. Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου πραγματοποιήθηκαν και οι αρχαιρεσίες για το ΔΣ της Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας.

Εκ του Καταστατικού, τη θέση του Προέδρου καταλαμβάνει ex officio ο κύριος Αθανάσιος Βασιλόπουλος, Δήμαρχος Καλαμάτας,. Τη θέση του Συμπροέδρου καταλαμβάνει ex officio ο κύριος Ανδρέας Τσουκαλάς, Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας. Για τις θέσεις των ΗΠΑ Καναδά εκλέχτηκε ο κ. Μαύρος Νικόλαος και ο κ. Σπυρόπουλος Ευάγγελος. Για την Αυστραλία ο κ. Σωτηρόπουλος Παρασκευάς και η κ. Τσαρίδη Τζούλη, για την Ευρώπη η κ. Γιαννίτση Θεοδώρα και για την Ελλάδα ο κ. Μπαζίγος Παναγιώτης, η κ. Μπούνα Έφη, ο κ. Λούτος Παναγιώτης και ο κ. Μαρκόπουλος Φώτιος. Η κ. Πηνελόπη Λαμπούση, η κ. Λιακάκη Μαρία, ο κ. Σάμιτας Παναγιώτης, ο κ. Λεμπέσης Βασίλειος και η κ. Παπανδρέου Έλενα έγιναν Αναπληρωματικά μέλη στο Δ.Σ. Για την Εξελεγκτική Επιτροπή Εκλέχτηκαν, ο κ. Κωνσταντίνος Βοργιάς, ο κ. Μαχαίρας Παναγιώτης και ο κ. Πολίτης Γεώργιος.

Σήμερα, Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023 και ώρα 11:30, στο Γραφείο του Δημάρχου Καλαμάτας κ. Βασιλόπουλου Αθανασίου θα συνεδριάσει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο για να συγκροτηθεί σε σώμα.

Πηγή: https://www.ertnews.gr/

-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.