Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Το Θεατρικό Τμήμα του Παγκυπρίου παρουσιάζει την τραγωδία «Οιδίπους Τύρρανος»

February 22, 2020 @ 7:00 pm - 9:00 pm EST

$50

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης μέσω μιας επιστολής προς τον πολυβραβευμένο σκηνοθέτη Λεωνίδα Λοϊζίδη εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να θέσει υπό την αιγίδα του την επικείμενη παράσταση του Θεατρικού Τμήματος του Παγκυπρίου Συνδέσμου Αμερικής «Οιδίπους Τύραννος».
Η παράσταση θα λάβει χώρα στις 22 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 7.00 μ.μ. στο «Queens Theatre on the Park», στο Φλάσινγκ, στη διεύθυνση 14 United Nations Ave S, Corona, NY 11368 και τη σκηνή θα μοιραστούν περισσότεροι από τριάντα ομογενείς και Αμερικανοί ηθοποιοί, μουσικοί και χορευτές.
Ο σκηνοθέτης Λεωνίδας Λοϊζίδης επεσήμανε ότι «οι επιτυχίες των παραστάσεων του Θεατρικού Τμήματος οφείλονται στις άοκνες προσπάθειες της προέδρου Έφης Αντωνίου και όλων των στελεχών, της Εύης και της Τατιάνας Ράφτη που αναλαμβάνουν τα κουστούμια, του Τάσου Γερολαίμου, που αναλαμβάνει τα σκηνικά, των πρωταγωνιστών και όλων των συντελεστών της παράστασης που υπερβαίνουν τους εαυτούς τους και στην πλειάδα εθελοντών», επεσήμανε ο κ. Λοϊζίδης, υπενθυμίζοντας ότι καταλυτικό ρόλο παίζει και ο πρόεδρος του Παγκυπρίου Συνδέσμου Αμερικής, Φίλιπ Κρίστοφερ.
«Ευχαριστούμε και ευγνωμονούμε τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Αμερικής και τον πρόεδρό του Φίλιπ Κρίστοφερ που ασπάστηκαν και έκαναν πράξη το όραμα του μεγάλου ευεργέτη και ηγέτη της ομογένειας του αειμνήστου Νίκου Μούγιαρη» συμπλήρωσε ο κ. Λοϊζίδης.
Τα εισιτήρια έχουν οριστεί στα $15, $25 και $50. Για περεταίρω πληροφορίες και για κρατήσεις θέσεων οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν με την πρόεδρο του Θεατρικού Τμήματος Έφη Αντωνίου στο: (347) 345-7407

Venue

Queens Theater in the Park
14 United Nations Ave S.
Corona, NY 11368 United States
+ Google Map
View Venue Website

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.