Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

O Νίκος Νικολαΐδης τραγουδάει τα καλύτερά μας χρόνια

April 9, 2022 @ 7:30 pm - 9:30 pm EDT

$30

Τον παλαίμαχο μουσικό Νίκο Νικολαΐδη, που εδώ και δεκαετίες προσφέρει στην Ομογένεια με την ορχήστρα του, στιγμές διασκέδασης και ψυχαγωγίας τιμά, με την διοργάνωση ειδικής συναυλίας, το ερχόμενο Σάββατο στις 7:30 μ.μ., o πολιτιστικός οργανισμός «Σύνθεση».
Η συναυλία με τίτλο «Νίκος Νικολαΐδης-τραγουδάει τα καλύτερά μας χρόνια», θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο της Αρχιεπισκοπής (27-09 Crescent Street) έχει όμως και έναν άλλο αγαθό σκοπό. Να βοηθήσει την μητέρα Γεωργία Κοντογιώργη, να συνεχίσει τον αγώνα της για να μπορεί να έχει δίπλα της το παιδί της.
Η ιδέα ανήκε στην υπεύθυνη του οργανισμού «Σύνθεση» κ. Χριστίνα Κωστάκη – Παναγοπούλου, που στο παρελθόν διετέλεσε και πρόεδρος του συλλόγου των «Αθηναίων» και συνεργάστηκε τόσο με τον κ. Νικολαΐδη όσο και με το Πολιτιστικό Κέντρο.
H συμμετοχή του Νίκου Νικολαΐδη στα κοινά, για πάνω από 40 χρόνια, είναι γνωστή και ταυτόχρονα η αναγνώριση της προσφοράς του, αξίζει κάθε έπαινο.
Στην όμορφη αυτή βραδιά θα συμμετέχουν κι άλλοι γνωστοί και καταξιωμένοι μουσικοί και τραγουδιστές όπως η Έλενα Κρις και ο Πέτρος Χατζόπουλος, ο Άγγελος Παπαδάτος και ο Θεόδωρος Τσινιάς.

Organizer

Synthesis Cultural, Inc
Phone
(516) 724-2025
Email
christinakostakis3@gmail.com
View Organizer Website

Venue

Archdiocesan Hellenic Cultural Center
27-09 Crescent Street
Astoria, NY 11102 United States
+ Google Map
Phone
(718) 204-6500
View Venue Website

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.