Γουίλιαμ Π. Ζούλιας – William P. Zoulias (1935 – 2018)

  0

  Ο Γουίλιαμ Π. Ζούλιας (William P. Zoulias) το Σάββατο, 1η Σεπτεμβρίου 2018, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 83 ετών βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά του.

  Η σορός του το απόγευμα της Τετάρτης, 5 Σεπτεμβρίου 2018 από τις 4.00 – 7.00 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο γραφείο τελετών «Kevin B. Comeau Funeral Home», στη διεύθυνση 486 Main St. Haverhill, MA.

  Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί το πρωί της Πέμπτης, 6 Σεπτεμβρίου 2018, στις 11.00 π.μ. στο ναό των Αγίων Πέτρου και Παύλου στη διεύθυνση 156 Winter St, Haverhill, MA 01830.

  Αμέσως μετά θα λάβει χώρα ο ενταφιασμός του στο κοιμητήριο Linwood Cemetery.

  Ο θάνατός του καταλυπεί τα παιδιά του Jeffrey L. Zoulias, Patricia N. Zoulias, Deborah L. Zoulias, William C. και Kimberly (Broccoli) Zoulias, Karen M. Zoulias, Mary Beth και David Niebrzydowski, Laurie A. Hurley, of Quincy, FL, τα 18 εγγόνια, τα 17 δισέγγονα, την αδελφή Helen Tsouramanis, την πρώην σύζυγο Mary (Cortes) Zoulias, την ανάδοχη Tara Katsimpas τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς και φίλους εδώ και στην Ελλάδα.

  Ο εκλιπών γεννήθηκε προ 83 ετών στο Χάβερχιλ της Μασαχουσέτης και ήταν γιος των Louis και Margaret (Klabatseas) Zoulias.

  Ήταν αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της εταιρείας Chem Test  Analytical.

  Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στη μνήμη του στο Sarah’s Place, 180 Water Street, Haverhill, MA 01830.

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.