Τους προεκλογικούς του στόχους παρουσίασε στην Αστόρια ο υποψήφιος δήμαρχος Έρικ Ανταμς

0
165
Ο Γιώργος Αλεξίου, αριστερά, ο υποψήφιος δήμαρχος Έρικ Άνταμς και ο Τζορτζ Ντέλης.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο φιλέλληνας υποψήφιος Δήμαρχος της Νέας Υόρκης Έρικ Άνταμς το μεσημέρι της Κυριακής, 17 Οκτωβρίου 2021 συμμετείχε στην προεκλογική συγκέντρωση που διοργανώθηκε στο εστιατόριο «Layali Dubai» στην καρδιά της Αστόριας, παρουσίασε το προεκλογικό του πρόγραμμα και κατάφερε μα εντυπωσιάσει τόσο τους ομογενείς, όσο και τους άλλους υποστηρικτές του.

Ο Έρικ Άνταμς τόσο ως δήμαρχος του Μπρούκλιν, όσο και ως υποψήφιος Δήμαρχος της Νέας Υόρκης μιλά με ιδιαίτερο σεβασμό για τους ομογενείς και άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις ερωτήσεις και τις προτάσεις του προέδρου του Συλλόγου Ελληνοαμερικανών Ιδιοκτητών Ακινήτων της Αστόριας, Γιώργου Αλεξίου και του προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής της Πλατείας Αθηνών Τζορτζ Ντέλη.

Τόσο η ομιλία του κ. Άνταμς, όσο και οι ερωτήσεις του ακροατηρίου στράφηκαν στα ζητήματα που αφορούν την ανάπτυξη της Αστόριας, την υπερφορολόγηση των επιχειρήσεων και γενικότερα τη δυσμενή μεταχείριση των ιδιοκτητών ακινήτων από την διοίκηση του Μπιλ Ντε Μπλάσιο.

Στην συνάντηση παραβρέθηκε η φιλελληνίδα ομοσπονδιακή βουλευτής Κάρολιν Μαλόνι, η πολιτειακή βουλευτής της 38ης εκλογικής περιφέρειας, Jenifer Rajkumar, η πρώην δημοτική σύμβουλος Ελιζάμπεθ Κρόλεϊ και άλλοι εκπρόσωποι του Δημοκρατικού Κόμματος.

Στιγμιότυπο από την ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου της Νέας Υόρκης Έρικ Άνταμς.

Ο Έρικ Άνταμς ισχυρίστηκε ότι η υλοποίηση του προγράμματός του θα αλλάξει τα δεδομένα στον δήμο της Νέας Υόρκης, τόσο ως προς την πάταξη της εγκληματικότητας και την ενίσχυση της Αστυνομίας, όσο και ως προς την υποστήριξη της επιχειρηματικότητας, την βελτίωση της ποιότητας ζωής και την επίλυση των μεγάλων ζητημάτων που σχετίζονται με την στέγαση και την δημιουργία προσιτών διαμερισμάτων για τις οικογένειες με χαμηλό εισόδημα.

Τόσο ο κ. Γιώργος Αλεξίου, όσο και ο κ. Τζορτζ Ντέλης μιλώντας στις «Αναμνήσεις» επεσήμαναν ότι έμειναν εντυπωσιασμένοι από την ομιλία και τον διεξοδικό τρόπο με τον οποίο ο κ. Άνταμς αναφέρθηκε στα καυτά ζητήματα που αφορούν τους Νεοϋορκέζους και τους ίδιους τους ιδιοκτήτες ακινήτων και επιχειρήσεων.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα δύο περίπου εβδομάδες πριν τις γενικές εκλογές της 2ας Νοεμβρίου 2021, οι οποίες έχουν ιδιαίτερη σημασία για τις πέντε κομητείες του Δήμου της Νέας Υόρκης, στις οποίες διαμένουν είτε διατηρούν τις επιχειρήσεις τους χιλιάδες ομογενείς επιχειρηματίες και επαγγελματίες.

Ο Έρικ ‘Ανταμς θα αναμετρηθεί με τον Κούρτις Σλίουα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος και η εκλογή του θεωρείται βέβαιη, διότι ο δήμος και η πολιτεία της Νέας Υόρκης θεωρούνται προπύργια του Δημοκρατικού Κόμματος.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Έρικ Άνταμς, αριστερά και ο Mustafa El Shick, ο οποίος έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην διοργάνση της εκδήλωσης.

Ο

- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.