Το Ιερό Ιδρυμα Ποντίων «Παναγία Σουμελά διοργανώνει Χειμερινή Ποντιακή Βραδιά στην Αστόρια

0
189
Τα χορευτικά των Ποντιακών Συλλόγων, τα οποία έκλεψαν την παράσταση στην περσινή χειμερινή ποντιακή βραδιά

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Το Ιερό Ιδρυμα «Παναγία Σουμελά» Ποντίων Αμερικής και Καναδά το Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 8.00 μ.μ. θα διοργανώσει στο Σταθάκειο Κέντρο στη διεύθυνση 22-52 29 Street, Astoria, ΝΥ, 11105 την καθιερωμένη Χειμερινή Ποντιακή Βραδιά.

Πρόκειται για την πρώτη εκδήλωση του έτους η οποία έχει ως στόχο την ανταλλαγή ευχών για το νέο έτος, την αναβίωση των ηθών και των εθίμων του Πόντου και την ενίσχυση του Ιδρύματος.

Πρόκειται για τη δεύτερη επιτυχημένη εκδήλωση του Ιδρύματος για το 2020. Η πρώτη όπως έγραψαν οι «Αναμνήσεις» ήταν η εκδήλωση του νεοσύστατου φορέα, “PHOS Council” του Ιερού Ιδρύματος Παναγία Σουμελά. Πρόκειται για τον γυναικείο και πολλά υποσχόμενα γυναικείο τμήμα. Ο πρόεδρος του Ιερού Ιδρύματος, Δρα Χαράλαμπος Βασιλειάδης στο προσκλητήριο μήνυμά που ανήρτησε στο λογαριασμό του Ιδρύματος στο Facebook ανέφερε:  «Μια νέα χρονιά! Μια νέα δεκαετία! Και εμείς στο εφαλτήριο μας … για νέους αγώνες, για νέους στόχους, για νέες επιτυχίες … σε πλήρη αρμονία με τις αρχές μας και τις υπηρεσίες μας … προς την Παντάνασσα Παναγιά μας, προς την Πεφιλημένη Πατρίδα μας, προς την Πίστη μας, προς τον Πολιτισμό μας, προς την Παράδοση μας.

Ξεκινήσαμε με Φως … με την προοπτική για δυναμική προσέγγιση και στήριξη, για ευρύτερη συμμετοχή και προβολή. Συνεχίζουμε με την ετήσια Ποντιακή Βραδιά μας. Με πολύ αγάπη σας περιμένουμε σε μια εκδήλωση που διοργανώνουμε με πολύ μεράκι.

Το ημερολόγιο γράφει… Χειμερινή Ποντιακή Βραδιά Σάββατο, 25η Ιανουαρίου στις 8:00 μμ
Σταθάκειο Κέντρο – 22-52 29 Street, Astoria $50 το άτομο – $25 για έφηβους και συνταξιούχους

Ελάτε να συνεορτάσουμε, να διασκεδάσουμε! Σας περιμένουμε όλους και όλες”, καταλήγει το μήνυμα του Δρ. Χαράλαμπου Βασιλειάδη.

- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.