Το 445ο Τμήμα της AHEPA προσέφερε γεύματα στην Εντατική προς τιμή του Δρ. Βασιλείου Καραγιάννη

0
Η ανακοίνωση της ΑΗΕΠΑ με τις δωρεές του 445ου Τμήματος της AHEPA στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο "Temple"

ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ. Το 445ο Τμήμα της AHEPA «Θερμοπύλες» και το 290ο Τμήμα «Τιτάν» των Υιών του Περικλή το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα (20 Απριλίου 2020) προσέφεραν γεύμα στους ιατρούς και στους νοσηλευτές της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου «Temple» στη Φιλαδέλφεια.

Πρόκειται για μια επί πλέον πράξη αγάπης και αλληλεγγύης του 445ου Τμήματος «Θερμοπύλες» που με όλη τη σημασία της λέξεως φυλάσσουν Θερμοπύλες και βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την διατήρηση των παραδόσεων και στην φιλανθρωπία.

Η δωρεά εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο, που όπως έγραψαν οι «Αναμνήσεις», έχει αναλάβει η ηγεσία της AHEPA στις ΗΠΑ, στον Καναδά, στην Ευρώπη, στην Κύπρο και στην Αυστραλία για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Στιγμιότυπο από την παραλαβή των γευμάτων.

Η δωρεά έγινε προς τιμή του Δρ. Βασιλείου Καραγιάννη, που ηγείται του Τμήματος Αναισθησιολογίας του εν λόγω Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου και βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του αγώνα κατά του κορωνοϊού.

Ο ύπατος πρόεδρος της AHEPA, Γιώργος Χωριάτης, ο οποίος είναι καθημερινά επί ποδώς και συντονίζει τις ενέργειες σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο ανήρτησε την χαρμόσυνη είδηση στο Facebook και στο tweeter της οργάνωσης και συνεχάρη τους πρωτεργάτες αυτής της προσπάθειας.

Παράλληλα τόνισε ότι η προσπάθεια ξεκίνησε προ δύο περίπου εβδομάδες με την δωρεά στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν ο Γιάννης Πρατσινάκης, ο οποίος νίκησε τον κορωνοϊό και συνεχίστηκε σε πολλά νοσοκομεία σε όλη την επικράτεια.   

Διαβάστε επίσης https://www.anamniseis.net/i-ahepa-stin-proti-grammi-kata-tou-koronoiou-leei-o-ipatos-proedros-tis-ahepa/

Ο Δημήτρης Κροντίρης με τους γιους του.
Ο Δημήτρης Κροντίρης με τα παιδιά του που μετέφεραν τα δώρα στο Νοσοκομείο “Temple University Hospital”
-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.