«Θρίλερ» με τη «Δήμητρα» της Λέσβου: Θύμα θανατηφόρου τροχαίου με εγκατάλειψη;

0
152
Η Δήμητρα της Λέσβου. Φωτογραφία: www.mononews.gr

ΑΘΗΝΑ. (www.mononews.gr) Θύμα θανατηφόρου τροχαίου με εγκατάλειψη φέρεται να έπεσε η «Δήμητρα» της Λέσβου, στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, στις 9 Απριλίου, σύμφωνα με πληροφορίες.

Οι αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο το θύμα να είναι η «Δήμητρα» της Λέσβου, καθώς ταιριάζει η ημερομηνία της εξαφάνισής της με εκείνη του τροχαίου. Σύμφωνα με τον διοικητή της Εθνικής Υπηρεσίας Silver Alert, Γεράσιμο Κουρούκλη, ωστόσο, αναμένονται τα αποτέλεσμα του DNA προκειμένου να διαπιστωθεί εάν πρόκειται για το ίδιο άτομο που είχε εγκαταλειφθεί σε τροχαίο.

«Λέμε ότι μπορεί να είναι ο Δημήτρης… Από τις 26 Μαΐου 2021, ημέρα της ενεργοποίησης του κοινωνικού συναγερμού μέχρι σήμερα δεχθήκαμε 3.742 κλήσεις αλλά δυστυχώς δεν επιβεβαιώθηκαν», ανέφερε.

Αργά το βράδυ της Πέμπτης έγινε γνωστό μέσα από τα social media ότι ο αδελφός της «Δήμητρας» της Λέσβου φέρεται να αναγνώρισε τη σορό.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Βαλλιανάτος έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook.

«Το νεκρό από τη σύγκρουση και εγκατάλειψη στο δρόμο σώμα, αναγνωρίστηκε από τον αδελφό της. Ο αδελφός της αναγνώρισε νεκρό, το σώμα που δεν αναγνώρισε ποτέ ζωντανό. Δημήτρη την έλεγαν, έκαναν μια ζωή λάθος το φύλο. Όλα έγιναν για να αναγνωριστεί το φύλο μόνο όταν το σώμα παρέδωσε… RIP Δημητράκη».

Την προανάκριση για το θανατηφόρο τροχαίο με εγκατάλειψη έχει αναλάβει το τμήμα Τροχαίας Καλλιθέας και όλοι αναμένουν τα αποτελέσματα του DNA. Όπως ανέφερε ο διοικητής του Εθνικού Συντονιστικού προγράμματος Silver Alert, υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση για την ανεύρεση του 64χρονου, ο οποίος έγινε γνωστός στο πανελλήνιο το 2015 για τη βοήθεια που προσέφερε στους πρόσφυγες.

Από τις 26 Μαΐου, όταν εκδόθηκε για πρώτη φορά το δελτίο της εξαφάνισής του, μέχρι σήμερα έχουν φτάσει στις Αρχές συνολικά 3.742 ειδοποιήσεις-μαρτυρίες. Όλες οι πληροφορίες ερευνήθηκαν και κυρίως εκείνες οι μαρτυρίες που τον ήθελαν να κινείται στην Εύβοια ή στο κέντρο της Αθήνας. Ωστόσο, οι αστυνομικές αρχές μετά από έλεγχο διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε ίχνος του 64χρονου σε αυτά τα δύο σημεία.

Σημειώνεται ότι αν και αγνοούνταν από τις 6 Απριλίου, το silver alert εκδόθηκε για πρώτη φορά στις 26 Μαΐου.

- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.