Θωμάς Αντώνης Πάππας – Thomas Anthony Pappas (1951 – 2018)

  0

  Ο Θωμάς Αντώνης Πάππας (Thomas Anthony Pappas)  το Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2018, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 67 ετών, βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά του.

  Η σορός του το απόγευμα της Τετάρτης, 26 Σεπτεμβρίου 2018, από τις 3.00 – 7.00 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών «Moeller Funeral Home», στη διεύθυνση 104 Roosevelt Rd., Valparaiso, ΙΝ. (το τρισάγιο θα ψαλεί στις 5.30 μ.μ.).

  Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί το πρωί της Πέμπτης, 27 Σεπτεμβρίου 2018, στις 10.00 π.μ. στον Καθεδρικό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη διεύθυνση 8000 Madison St, Merrillville, IN 46410.

  Αμέσως μετά θα λάβει χώρα ο ενταφιασμός του στο κοιμητήριο Calumet Park Cemetery.

  Ο θάνατός του καταλυπεί τα παιδιά του Kailey Pappas, Eric και Kelly Wilson, Nicole και Jared McCart, Amanda Wilson, τα εγγόνια Brookelyn, Harper και Carter Wilson, Noah και Jayde McCart, Caleb και Beckham Wilson, τη μητέρα Mary Pappas, τα αδέλφια Beth και Trent Orfanos, Valerie Zale, τα ανίψια Marianne, Evvie και Justin, Christina και Bruno, Jiori, Danielle και Nick, Peter και John τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς και φίλους εδώ και στην Ελλάδα.

  Ο εκλιπών μετά από την αποφοίτησή του από το Indiana Univesity εργάστηκε ως γενικός διευθυντής σε διάφορα εστιατόρια μεταξύ των οποίων Chatterbox, Elmars, Campus View, και Broadway Café

  Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στη μνήμη του στο St. Iakovos Greek Orthodox Church, είτε στο: Saints Constantine and Helen Greek Orthodox Cathedral or https://www.gofundme.com/remembering-tom-pappas.

  -Advertisement-


  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.