Τα Παν Γκριγκόριαν στην γιορτή της Ακαδημίας του Αγίου Βασιλείου

0
Από αριστερά μεταξύ άλλων διακρίνονται οι Νίκος Μπάρδης, Δημήτρης Καφχίτσας, π. Κωνσταντίνος Σιταράς, Αντωνία Μπλετσάκη, Στηβ Γουνάρδης, Χρήστος Καραμάνος, Μανώλης Νιοτής και Κυριάκος Μαραγκουδάκης. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα του Παν Γκριγκόριαν της Νέας Ιερσέης και η ομώνυμη εταιρεία το μεσημέρι του Σαββάτου, 22ης Ιουνίου 2024, διοργάνωσαν στην Ακαδημία του Αγίου Βασιλείου στο Γκάρισον της Νέας Υόρκης το καθιερωμένο πικνίκ το οποίο διέφερε από όλα τα άλλα.

Και αυτό διότι συνδυάστηκε με την 77η τελετή αποφοίτησης και απονομής βραβείων και την 80ή επέτειο της ιδρύσεως της Ακαδημίας του Αγίου Βασιλείου.

Η τελετή έλαβε χώρα στην μεγάλη τέντα και τόσο οι απόφοιτοι και οι οικογένειές τους, όσο και οι εκπρόσωποι των κοινοτήτων και των αδελφοτήτων της Φιλοπτώχου απόλαυσαν το πλουσιοπάροχο γεύμα το όχι μόνο το προσέφερε το Παν Γκριγκόριαν, αλλά και το σερβίρισαν.

Οι απόφοιτοι της Ακαδημίας του Αγίου Βασιλείου σε μια αναμνηστική φωτογραφία με τον π. Κωνσταντίνο Σιταρά και τα μέλη της Εφορίας. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.

Η Ακαδημία του Αγίου Βασιλείου εφέτος γιορτάζει την 80ή επέτειο της ιδρύσεώς της και τις τέσσερις τελευταίες δεκαετίες έχει ευεργετηθεί όσο ελάχιστοι από την γενναιοδωρία των εταιρειών και των φιλανθρωπικών ιδρυμάτων των Παν Γκρεγκόριαν.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Ακαδημίας του Αγίου Βασιλείου, π. Κωνσταντίνος Σιταράς και ο πρόεδρος της Εφορείας, Στηβ Γουνάρδης, τόσο κατά την διάρκεια των προσφωνήσεών τους στην τελετή, όσο και στις κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τον πρόεδρο του Παν Γκριγκόριαν της Αμερικής Δημήτρη Καφχίτσα, τον αντιπρόερδρο του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος της Νέας Ιερσέης, Χρήστο Καραμάνο, την εκτελεστική διευθύντρια Αντωνία Μπλετσάκη και τα άλλα στελέχη των Παν Γκριγκόριαν εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη για την γενναιοδωρία τους τόσο προς την Ακαδημία, ως φιλανθρωπικού οργανισμού, αλλά και προς τα ορφανά παιδιά που φιλοξενούνται σ’ αυτό.

Μεταξύ άλλων διακρίνονται οι Νίκος Μπάρδης, Δημήτρης Καφχίτσας, Αντωνία Μπλετσάκη, Μανώλης Νιοτής και Χρήστος Καραμάνος. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.
Στιγμιότυπο από το γεύμα που παρέθεσε το Παν Γκριγκόριαν. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.
-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.