Τα Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια απέσπασαν Χρυσό Βραβείο στον διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδου της Νέας Υόρκης

0
116
Το Χρυσό Βραβείο.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. (ΑΠΕ – ΜΠΕ) Χρυσό βραβείο απέσπασε η εταιρία Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια στον διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδου της Νέας Υόρκης με το ελαιόλαδο Ανανίας ΠΟΠ Καλαμάτα (Ananias PDO Kalamata).

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο διαγωνισμός NYIOOC αποτελεί μια από τις σημαντικότερες και πιο αξιόλογες διοργανώσεις στον κλάδο του ελαιολάδου, ενώ κάθε χρόνο επαγγελματίες του χώρου αναμένουν με αγωνία την ανακοίνωση των νικητών, καθώς τα εν λόγω βραβεία δημιουργούν προστιθέμενη αξία για κάθε brand ή εταιρία. Είκοσι κριτές ανέλυαν επί σειρά ημερών 1.159 ελαιόλαδα από 28 χώρες προκειμένου να δημιουργήσουν το ετήσιο listing of award winners(bestoliveoils.com), που θεωρείται ευρέως ο πιο αξιόπιστος οδηγός για τα καλύτερα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα. Πλέον, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, στη λίστα συναντάται και το Ελαιόλαδο Ανανίας ΠΟΠ Καλαμάτα (Ananias PDO Kalamata), που χαρακτηρίζεται από υψηλή ποιότητα, η οποία διασφαλίζεται από τον συνδυασμό του άριστου κλίματος της περιοχής και της ιδιαίτερης καλλιεργητικής φροντίδας των ελαιώνων.

Η διοίκηση της εταιρίας Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια ΑΕ- μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ- σημειώνει ότι το βραβείο αυτό ανοίγει νέες προοπτικές και μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα για τα ελληνικά αγροδιατροφικά προϊόντα υψηλής ποιότητας. Επίσης, αποτελεί εργαλείο για την επέκταση του Ananias PDO Kalamata σε νέες αγορές πέραν των ήδη υφιστάμενων, όπως ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Χονγκ Κονγκ, Σιγκαπούρη, Νορβηγία, Σουηδία, Κολομβία, Ρουμανία, Λιθουανία κ.ά.

- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.