Στον Ευαγγελισμό με ήπια συμπτώματα κορωνοϊού ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

0
Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδας Ιερώνυμος. Φωτογραφία: Eurokinissi / Χρήστος Μπόνης.

ΑΘΗΝΑ. (ΑΠΕ – ΜΠΕ) Σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» νοσηλεύεται ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, ο οποίος διακομίστηκε σήμερα στο νοσοκομείο με ήπια συμπτώματα κορωνοϊού, σύμφωνα με τις υποδείξεις των θεραπόντων ιατρών του.

Ο κ.κ. Ιερώνυμος, ο οποίος είχε διαγνωσθεί αρνητικός τόσο στις ταχείες όσο και στις μοριακές εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε και μετά το πέρας των εργασιών της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου και πριν από τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, διαγνώσθηκε θετικός στην προγραμματισμένη μοριακή εξέταση, στην οποία υποβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 16/11. Ταχεία ανάρρωση ευχήθηκε η ΠτΔ στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο 

«Μετέχω και προσωπικά ως ποιμένας στη δοκιμασία που αφορά σε χιλιάδες αδελφούς μας στην πατρίδα μας και σε εκατομμύρια σε ολόκληρη την Οικουμένη. Μετέχω στην αγωνία και στον πόνο και στον φόβο όλων, που με την πίστη μας στον Θεό όλοι θα υπερνικήσουμε», τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος στους στενούς του συνεργάτες λίγο πριν από την εισαγωγή του, υπογραμμίζοντας την ιερή υποχρέωση όλων μας να τηρούμε ευλαβικά τους κανόνες και τα μέτρα των αρμόδιων υγειονομικών Αρχών της Πολιτείας για να προστατεύουμε το υπέρτατο αγαθό της ανθρώπινης υγείας και ζωής. Επικοινωνία Αλ. Τσίπρα με τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο. Του ευχήθηκε περαστικά και ταχεία ανάρρωση

Στ. Πέτσας: Η κυβέρνηση εκφράζει τις ευχές της για ταχεία ανάρρωση του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου

ΣΥΡΙΖΑ: Ευχές στον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο για ταχεία ανάρρωση

Επικοινωνία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπα, με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Ο Τζέφρι Πάιατ ευχήθηκε στον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο ταχεία ανάρρωση

Ταχεία ανάρρωση στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο ευχήθηκε ο Γερμανός πρέσβης

«Ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στα υψηλά πρωθιεραρχικά του καθήκοντα» ευχήθηκε στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο, ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας Θεόδωρος

Ευχές για ταχεία ανάρρωση στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο έστειλε ο Ν. Δένδιας

Ευχές για ταχεία ανάρρωση στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, έστειλε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, με ανάρτησή του στο twitter.

«Θερμές ευχές για ταχεία ανάρρωση στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο», ανέφερε ο κ. Δένδιας.

Ευχές για ταχεία ανάρρωση στον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο έστειλε ο Μ. Βαρβιτσιώτης

Ευχές για ταχεία ανάρρωση στον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο έστειλε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης με ανάρτησή του στο twitter.

“Eύχομαι πλήρη και ταχεία ανάρρωση στον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ Ιερώνυμο. Οι ευχές όλων μας τον ακολουθούν”, έγραψε ο κ. Βαρβιτσιώτης.

Θερμές ευχές στον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο για ταχεία ανάρρωση από τον εκπρόσωπο Τύπο της ΝΔ Τ. Γαϊτάνη

«Εκφράζουμε τις πιο θερμές μας ευχές για την ταχεία ανάρρωση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ Ιερώνυμου», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τυπου της ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης.

-Advertisement-


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.