Στο Βυζαντινό Μουσείο η απονομή των Υποτροφιών του Συλλόγου Καστοριέων «Ομόνοια»

0
45
Η αφίσα της εκδήλωσης.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο Σύλλογος Καστοριέων «Ομόνοια» καλεί τα μέλη και τους φίλους, καθώς επίσης και τους Αμερικανούς συμπολίτες τους που βρίσκονται με διακοπές στην Καστοριά να παραστούν στην 22η τελετή απονομής υποτροφιών στους αριστούχους μαθητές των Λυκείων της Καστοριάς.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον ιστορικό σύλλογο της Νέας Υόρκης σε συνεργασία με Σύλλογο Υποτροφιών Καστοριάς, με χορηγούς τον Δήμο Καστοριάς και την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς  και  θα λάβει χώρα το  απόγευμα του Σαββάτου 20 Αυγούστου 2022 και ώρα 6:30 μ.μ. στον αύλειο χώρο του Βυζαντινού Μουσείου Καστοριάς.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Καστοριέων Δήμος Σιώκης και άλλα στελέχη βρίσκονται ήδη στην Καστοριά και με την πρόεδρο του Συλλόγου Υποτροφιών Καστοριάς Κλεοπάτρα Χαραχούση ασχολούνται με τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης και ευελπιστούν ότι η εν λόγω τελετή θα είναι η καλύτερη και η πιο μεγαλειώδης όλων των εποχών.

Καθήμενοι από αριστερά διακρίνονται οι Χαρίλαος Βλαχόπουλος, Δημήτριος Τσάτης, Γιώργος Ρέτζιος (γενικός γραμματέας), Δήμος Σιώκης (πρόεδρος), Γιάννης Ψάλτος (αντιπρόεδρος), Ζαχαρίας Παπαναγνώστου (ταμίας) και Θεόδωρος Καΐδας, ενώ όρθιοι οι Σοφία Βουρδούκη-Καπουάνο, Γιάννης Παπάζογλου, Αναστάσιος Μάναρης, Ανδρέας Βασιλείου, Κατερίνα Σαχινίδου, Πάνος Πολιτίδης, Γιώργος Τζίμας και Γιώργος Ανδρεόπουλος.Φωτογραφία: Tolios Photography

Η εκδήλωση έχει ως κεντρικό θέμα «Οι Ιθάκες της ζωής μας» και θα παράσχει την ευκαιρία στους ηγέτες του Συλλόγου Καστοριέων «Ομόνοια» και της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Κυριών Καστοριάς να προβάλλουν την πολυσχιδή δράση τους και συνάμα να απαριθμήσουν τα έργα της ιδιαίτερής τους πατρίδας που φέρουν εξ ολοκλήρου ή εν μέρει την σφραγίδα των φορέων τους.

Η εν λόγω απονομή Υποτροφιών αποτελεί το δεύτερο μέρος της 59ης Γιορτής των Γραμμάτων και Απονομής Υποτροφιών που όπως έγραψαν οι «Αναμνήσεις» έλαβε χώρα το απόγευμα του Σαββάτου, 15 Ιανουαρίου 2022 στο Πνευματικό Κέντρο των Καστοριέων στο Γουάιτστόουν της Νέας Υόρκης.

Παραθέτουμε το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης του Συλλόγου Καστοριέων «Ομόνοια»:  

«Οι Ιθάκες της ζωής μας 2»

Ο ιστορικός Σύλλογος Καστοριέων «Ομόνοια», Νέας Υόρκης είναι ένας φιλανθρωπικός οργανισμός που προσφέρει δωρεές στην τοπική κοινότητα και την ιδιαίτερη μας πόλη, την Καστοριά.

Εδώ και 22 χρόνια, βραβεύει επίσης και τους αριστούχους αποφοίτους των Λυκείων της Καστοριάς.

Έτσι λοιπόν και φέτος, σε συνεργασία με το Σύλλογο Υποτροφιών Καστοριάς και την πρόεδρο του κα. Κλεοπάτρα Χαραχούση διοργανώνουμε την εκδήλωση βράβευσης των αριστούχων μαθητών της Καστοριάς.

Το τιμητικό δίπλωμα.

Σας προσκαλούμε, λοιπόν, Σάββατο 20 Αυγούστου, 6:30μμ στον αύλειο χώρο του Βυζαντινού Μουσείου Καστοριάς. Θα προηγηθεί δωρεάν ξενάγηση του Βυζαντινού Μουσείου, στις 5:00 μ.μ.

Live μετάδοση από το λογαριασμό facebook του Συλλόγου για να μη χάσετε λεπτό!

Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά στο λαμπρό μέλλον της Καστοριάς, στους νέους μας που αρίστευσαν αυτή τη χρονιά όχι μόνο για τις επιδόσεις τους, αλλά και για το χαρακτήρα και το ήθος που τους διακρίνει!

- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.