Στο «Hall of Fame» των Ελευθέριων Ανδρέας Βαλιαντής και Στηβ Μπατάλας (βίντεο)

0
Ο Στηβ Μπατάλας, ο Νίκος Τζιάζας, ο Κώστας Παυλάκος και ο Κυριάκος Παπαστυλιανού σε μια αναμνηστική φωτογραφία με τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές που κέρδισαν το αργυρό κύπελλο του Πρωταθλήματος EDP Leugue Cup 2024 στην καταγορία των αγοριών κάτω των 16 ετών. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Διακόσια και πλέον παιδιά με τους γονείς τους παρέστησαν στην τελετή απονομής επάθλων και βραβείων των Παιδικών Ομάδων «Ελευθέρια Παγκυπρίου», που έλαβε χώρα το μεσημέρι του Σαββάτου, 15 Ιουνίου 2024, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του «St. John’s Preparatory School» στην Αστόρια.

Πρόκειται για την καθιερωμένη εκδήλωση, η οποία σηματοδοτεί την λήξη της αγωνιστικής περιόδου και η οποία έχει ως στόχο την επιβράβευση της αριστείας.

Η εκδήλωση διοργανώνεται κάθε χρόνο την παραμονή της Γιορτής του Πατέρα και είναι μια από τις πιο μαζικές και συνάμα μηνυματοφόρες εκδηλώσεις, διότι παρέχει την δυνατότητα στα αγόρια και στα κορίτσια που έχουν φορέσει και τιμήσει την φανέλα του Παγκυπρίου να γιορτάσουν με τους προπονητές, τους αρχηγούς και τους γονείς την λήξη του ποδοσφαιρικού έτους 2023-2024.

Η φετινή χρονιά, όπως επεσήμανε και ο πρόεδρος των Παιδικών Ομάδων Ελευθέρια Παγκυπρίου Νίκος Τζιάζας, ήταν μια από τις πιο επιτυχημένες, διότι οι αθλητές συμμετείχαν στα παιδικά πρωταθλήματα με εξαιρετικές επιδόσεις. Μεταξύ αυτών και η ομάδα BU 16 (των αγοριών κάτω των 16 ετών), η οποία κέρδισε το αργυρό κύπελλο του πρωταθλήματος EDP Leugue Cup 2024.  

Στην τελετή παραβρέθηκε και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κυπριακών Οργανώσεων Αμερικής, Κυριάκος Παπαστυλιανού, ο οποίος συνεχάρη την ηγεσία των Παιδικών Ομάδων, τους αρχηγούς, τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές.

Ο πρόεδρος των Παιδικών Ομάδων Ελευθέρια – Παγκυπρίου Νίκος Τζιάζας, στην εναρκτήρια ομιλία αναφέρθηκε στα επιτεύγματα των παιδικών ομάδων στα γήπεδα και συνεχάρη τους προπονητές και τους αρχηγούς των ομάδων.

Από αριστερά διακρίνονται οι Στηβ Μπατάλας, Μπίλη Αντωνίου και Νίκος Τζιάζας. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.

Ιδιαίτερη μνεία έκανε στην οργανωτική επιτροπή των αγώνων και της ίδιας της τελετής και εξέφρασε την ικανοποίησή του διότι πολλά από τα στελέχη μεγάλωσαν στις παιδικές ομάδες και τώρα πλέον έχουν επιστρέψει για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ως προπονητές και ως αρχηγοί.

Ο κ. Τζιάζας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιτυχία της εκδήλωσης και την απέδωσε στην οργανωτική επιτροπή, η οποία πλαισιωνόταν από τους Βούλα Δαβιώτη, Πάρη Ερμογένους, Κώστα Βαβατσούλης, Στηβ Μπατάλα, Βασίλη Αντωνίου, Πολ Κοντωνή, Κώστα Παυλάκο και τον Δημήτρη Τσίρκο.

Αμέσως μετά εισήχθησαν στο «Hall of Fame» o Ανδρέας Βαλιαντής και ο Στηβ Μπατάλας οι οποίοι υπηρετούν τις παιδικές ομάδες του Παγκυπρίου για τέσσερις περίπου δεκαετίες έκαστος.

Η γιορτή έληξε με την απονομή των επάθλων σε κάθε ποδοσφαιριστή και ποδοσφαιρίστρια.

Από αριστερά διακρίνονται οι Κυριάκος Παπαστυλιανού, Ανδρέας, Ναλιαντής και Νίκος Τζιάζας. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.
Από αριστερά διακρίνονται οι Νίκος Τζιάζας, Δημήτριος Τσίρκος και Κώστας Παυλάκος. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.
Ο πρόεδρος των Παιδικών Ομάδων Ελευθέρια Παγκυπρίου Νίκος Τζιάζας. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.
Σε πρώτο πλάνο ο Κυριάκος Παπαστυλιανού, ενώ απονέμει το τρόπαιο σε έναν από τους νεότερους ποδοσφαιριστές των Ελευθέριων Παγκυπρίου. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.
Τα τρόπαια. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.
Στιγμιότυπο από το γεύμα. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.
Οι γονείς ενώ παρακολουθούν την τελετή απονομής των επάθλων και των βραβείων. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.
Στιγμιότυπο από τους αγώνες. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.
-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.