Σοκ προκάλεσε ο αιφνίδιος θάνατος του 40χρονου Πίτερ Ανδρέα Κωνσταντόπουλου

0
377
Ο αείμνηστος Peter Andrew Constantopoulos

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Θλίψη και συγκίνηση προκάλεσε ο αιφνίδιος θάνατος σε ηλικία 40 ετών του Πίτερ Ανδρέα Κωνσταντόπουλου (Peter Andrew Constantopoulos), στο σπίτι του στο Lanesborough της Μασαχουσέτης. Ο θάνατός του όπως ανέφερε η οικογένεια οφείλεται σε γαστρεντερικές επιπλοκές.

Οι συγγενείς και οι φίλοι αύριο, 7 Σεπτεμβρίου 2021 από τις 4.00 – 7.00 μ.μ. θα συγκεντρωθούν στο γραφείο Τελετών Dery Funeral Home, στην διεύθυνση 54 Bradford St. Pittsfield για να προσκυνήσουν την σορό του και να εκφράσουν τα ειλικρινή και εγκάρδια συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Το πρωί της Τετάρτης, 8 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 11:00 π.μ. θα συγκεντρωθούν και πάλι στον ναό του Αγίου Γεωργίου στην διεύθυνση, 73 Bradford St. Pittsfield.

Αμέσως μετά θα μεταβούν στο κοιμητήριο Fairmont στο Lee, MA, δίπλα στον πατέρα του William.

Ο θάνατός του καταλυπεί την αδελφή Ελένη Κωνσταντοπούλου, τον πατριό David Mitch McDermot, τα ετεροθαλή αδέλφια Thomas McDermott, Charlee McDermott και Heidi Boh, τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

Γεννημένος στο Pittsfield, MA στις 29 Απριλίου 1981, ο Πίτερ φοίτησε σε σχολεία στο Lee και Lenox, MA. Σε ηλικία 12 ετών μετακόμισε με την οικογένειά του στο Phoenix, AZ όπου διέμενε μέχρι να επιστρέψει στην γενέτειρά του το 2014. Παρακολούθησε το Deer Valley High School στο Glendale, AZ και ήταν απόφοιτος του στρατιωτικού εκπαιδευτικού προγράμματος, Project Challenge in Φοίνιξ.

Μεγαλώνοντας στην οικογενειακή επιχείρηση εστιατορίων, ο Πίτερ παρέμεινε στον χώρο της εστίασης όλη του τη ζωή. Αυτή τη στιγμή εργαζόταν στην εταιρεία τροφοδοσίας K J Nosh στην κομητεία Berkshire εργαζόμενος για το αφεντικό του Mikey και το προσωπικό που έγινε οικογένεια.

Ο Πίτερ ήταν ένθερμος οπαδός των Boston Red Sox και Boston Bruins. Του άρεσε επίσης το παιχνίδι του γκολφ και του άρεσε να παίζει κάθε φορά που είχε την ευκαιρία. Ο Πίτερ αγαπούσε την παραλία, μια από τις αγαπημένες του εμπειρίες με τον πατέρα του. Απολάμβανε ιδιαίτερα τα ταξίδια στο Misquamicut, RI με τον φίλο και συγκάτοικό του Christian.

Ο Πίτερ ήταν ευρύτερα γνωστός για την πίστη και την αγάπη του για τον πλησίον του και ήταν πάντα πρόθυμος να προσφέρει χείρα βοήθειας.

Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στην μνήμη του στο «Τhanksgiving Angels» και να τα ταχυδρομήσουν στο Dery Funeral Home στη διεύθυνση 54 Bradford Street, Pittsfield, MA

- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.