Συγκινητική συμπαράσταση ομογενή προς Λημνιό ασθενή που χρειάζεται βοήθεια

0
Ο ομογενής καλλιτέχνης Φίλιππος Κελάρης, ο οποίος ευαισθητοποίησε και άλλους για την περιπέτεια της υγείας του συμπατριώτη του στην Λήμνο. Φωτογραφία: Facebook.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η περιπέτεια της υγείας του Δημήτρη Κομσέλη από τη Λήμνο έφερε για μια ακόμη φορά πιο έντονα στο προσκήνιο την αγάπη και την γενναιοδωρία των Λημνίων της Αμερικής για την ιδιαίτερή του πατρίδα και τους κατοίκους της.

O δημοσιογράφος του ραδιοφωνικού σταθμού της Λήμνου www.limnosfm100.gr, κ. Παναγιώτης Σκαπέτης, στο άρθρο του με τίτλο «Λήμνος: Συμπατριώτης μας χρειάζεται την βοήθειά μας» επικαλείται το παράδειγμα του Ελλληνοαμερικανού Φίλιππου Κελάρη και καλεί τους ακροατές και κατ’ επέκταση όλους τους Λημνιούς να προσφέρουν τον οβολό τους για να καλυφθούν τα έξοδα της χειρουργικής επέμβασης στο πόδι στην οποία θα υποβληθεί την προσεχή Δευτέρα ο Δημήτρης.

Ο κ. Φίλιππος Κελάρης, όπως αναφέρει το άρθρο, από την πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό του κ. Κομσέλη και κινητοποιήθηκε άμεσα και κατάφερε να συγκεντρώσει ένα χρηματικό ποσό από τους Λημνιούς ομογενείς της Φλόριδας, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν θερμά.

Και δεν αρκέστηκε μόνο με αυτό. Μέσω ενός βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook εξέφρασε την ευγνωμοσύνη για τους ομογενείς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του και συνάμα κάλεσε τους συμπατριώτες του στην Λήμνο να συμμετάσχουν σε αιμοδοσία για τον Δημήτρη.

Χθες, Σάββατο, 25 Ιουλίου 2020, το βράδυ επανήλθε με νέα ανάρτηση για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του για όσους συμμετείχαν στην αιμοδοσία.

«Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που έδωσαν αίμα για τον κύριο Δημήτρη Κομσέλη. Μαζεύτηκαν 17 φιάλες αίμα παραπάνω από ότι χρειαζόμασταν. Ένα πάρα πολύ μεγάλο ευχαριστώ. Την αγάπη μου και το σεβασμό μου σε όλους σας», έγραψε.  

Οι «Αναμνήσεις» ενώνουν την φωνή τους με τις φωνές του εν λόγω ραδιοφωνικού σταθμού και καλούν τους αναγνώστες και κατ΄ επέκταση τους ομογενείς να προσφέρουν τον οβολό στον λογαριασμό του Δημήτρη Κομσέλη: GR 1501409150915002101003570 ALPHA BANK

-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.