Σεμινάριο του Ιατρικού Συλλόγου της Νέας Υόρκης στο Ιντερνέτ για τον κορωνοϊό

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ένα ενδιαφέρον σεμινάριο στο ίντερνετ (τα γνωστά πλέον webinar) οργανώνει για αύριο Σάββατο, 16 Μαΐου 2020, ο Ιατρικός Σύλλογος Νέας Υόρκης “Ασκληπιός”.

Η παρουσίαση του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί μέσω της γνωστής πλατφόρμας Zoom και θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί.

Μια πλειάδα γνωστών και διακεκριμένων επιστημόνων θα μιλήσει με θέμα το Covid-19, δηλαδή τον Κορωνοιο και τις επιπτώσεις στην ψυχική μας υγεία.

Οι “Αναμνήσεις” είναι σε θέση να γνωρίζουν ότι αρκετοί Ελληνοαμερικανοί ιατροί είναι μεταξύ όσων τα Αμερικανικά ΜΜΕ αποκαλούν πλέον Heroes  και πολλοί έχουν περάσει την ασθένεια, βγαίνοντας νικητές, όπως ο πρώην πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Δρ. Γιώργος Λιακεας.

Οι ομιλητές

Στο ιδιόμορφο αυτό σεμινάριο θα πάρουν μέρος ως εισηγητές οι εξής επιστήμονες Δρ. Λορειν Χρυσομάλλη, Δρ. Παναγοπουλου, Δρ. Κοφινά, Δρ. Βασίλης Λατουσακης, Δρ. Εύη Χριστοδούλου, Δρ. Τσόλα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την συμμετοχή στο webinar όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να απευθυνθούν στην ιστοσελίδα του Ιατρικού Συλλόγου: www.hmsny. com. Tα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου έχουν ενημερωθεί με ηλεκτρονικό μήνυμα για το πως μπορούν να συνδεθούν με την πλατφόρμα Zoom.

- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.