Πίτερ Α. Στυλιανού – Peter A. Stelianou (1924 – 2018)

  0

  Ο Πίτερ Στυλιανού (Peter A. Stelianou) την Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2018, άφησε την τελευταία του πνοή στη Στέγη των Βετεράνων «New York State Veterans Home» στην πόλη Batavia της Νέας Υόρκης.

  Η σορός του το πρωί της Τετάρτης, 14 Νοεμβρίου 2018  από τις 11.00 – 12.00 θα εκτεθεί για προσκύνημα στο  Γραφείο Τελετών «Bogan & Tuttle Funeral Home», στη διεύθυνση 112 N. Main St. Lyndonville, NY 14098. Αμέσως μετά θα ψαλεί η νεκρώσιμη ακολουθία.

  Θα ακολουθήσει ο ενταφιασμός του με τιμές ήρωα στο κοιμητήριο Lynhaven Cemetery.

  Ο εκλιπών γεννήθηκε στις 13 Ιανουαρίου 1924 στο Lyndonville, NYκαι ήταν γιος των αειμνήστων  Ary και Konstantina (Fotiou) Stelianou.

  Μετά την αποφοίτησή του από το Lyndonville High School in 1942, εργάστηκε  ως Riveter στο Curtis-Wright of Buffalo, NY. Στην συνέχεια εντάχτηκε στον αμερικανικό στρατό (U.S. Army Air Corps) και συμμετείχε στην China-Burma India Theatre.

  Μετά την αφυπηρέτησή του ασχολήθηκε στην Lyndonville Water Works και την διοίκηση του οικογενειακού καταστήματος μέχρι και τη συνταξιοδότησή του. Ήταν μέλος της Ελληνορθόξου Κοινότητας και άλλων οργανισμών.

  Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στη μνήμη του στο «Τhe Orleans County Joint Veterans Council», 13996 Rt. 31 Albion, NY 14411.

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.