Πασχαλινή Γιορτή Συλλόγου Β/Ηπειρωτών και Θυγατέρων της Ηπείρου στην Αστόρια

Η αφίσα της Πασχαλινής Γιορτής του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο ιστορικός Σύλλογος Βορειοηπειρωτών «Πύρρος» και το Γυναικείο Τμήμα «Θυγατέρες της Ηπείρου» το βράδυ του Σαββάτου, 27 Μαΐου 2023 και ώρα 7.00 μ.μ. θα διοργανώσουν στο Πολιτιστικό Κέντρο «Πέτρος Γ. Πατρίδης» της κοινότητας του Αγίου Δημητρίου Αστόριας στη διεύθυνση 30-03 30 Drive, Astoria, NY, 11102, την καθιερωμένη Πασχαλινή Γιορτή.

Πρόκειται για μια από τις καθιερωμένες εκδηλώσεις του ιστορικού Συλλόγου, η οποία έχει ως στόχο την αναβίωση των ηθών, των εθίμων και των παραδόσεων του Πάσχα και τη σύσφιξη των σχέσεων των Βορειοηπειρωτών.

Η εκδήλωση αποκτά ιδιαίτερη σημασία διότι διοργανώνεται στην αίθουσα που φέρει το όνομα ενός πρώην μέλους  και στελέχους του Συλλόγου, του αειμνήστου Πέτρου Γ. Πατρίδη. Η αείμνηστη μητέρα του Βικτωρία Πατρίδη και η αδελφή του Εφη Πατρίδη προ δύο περίπου δεκαετιών προσέφεραν ένα εκατομμύριο δολάρια στη μνήμη του γιου – αδελφού και εξέπληξαν όχι μόνο τους Βορειοηπειρώτες και τους Ηπειρώτες, αλλά και ολόκληρη την ομογένεια.

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια οι ιθύνοντες των Συλλόγων θα κάνουν για μια ακόμη φορά ιδιαίτερη μνεία στον Πέτρο Γ. Πατρίδη που κατέχει εξέχουσα θέση στο μακρύ κατάλογο των ευεργετών της Βορείου Ηπείρου.

Οι Βορειοηπειρώτες με τους φίλους τους θα έχουν την δυνατότητα να ξεφαντώσουν με την ορχήστρα του Γιώργου Μπεζιάνη, τον Χρήστο Νάτση στο τραγούδι και τον Γιάννη Στάικο στο μπουζούκι.

Το εισιτήριο έχει οριστεί στα $50.00 για τους ενήλικες και δωρεάν για παιδιά κάτω των 12 ετών.

Για κρατήσεις θέσεις οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν με την πρόεδρο των «Θυγατέρων της Ηπείρου» Έλλη Ρίζου στο (516) 987-2822, τον αντιπρόεδρο του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών «Πύρρος», Δημήτρη Τσαβέγια στο (646) 896-3678 είτε στον πρώην πρόεδρο Σταύρο Ζιώγκα στο (917) 642-3494.

-Advertisement-


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.