ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Σε μια λαμπρή γαμήλια τελετή που έλαβε χώρα στον ιερό ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Βέροια, ο Αντώνης Καραβασίλης, Παιδοψυχολόγος στο επάγγελμα, γιος του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου της πόλης, νυμφεύθηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, την Βιολέττα  Ηλιάδου. Η νύφη αν και κατάγεται από την Θεσσαλονίκη εργάζεται σε φαρμακείο στη Βέροια.

Όπως μας πληροφορεί η τοπική εφημερίδα «ΛΑΟΣ» τα υγειονομικά πρωτόκολλα και οι περιορισμοί λόγω κορωνοιού δεν εμπόδισαν το λαμπερό ζευγάρι να ενώσει τις ζωές του το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020 και να δώσει ιδιαίτερη χαρά στις δυο οικογένειες.

Την γαμήλια τελετή λάμπρυνε η τιμητική παρουσία των Μητροπολιτών Βεροίας  Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος και Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεωργίου.

Πανευτυχισμένοι οι νεόνυμφοι μετά το μυστήριο. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση της Οικογένειας Φ. Καραβασίλη.

Σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα, τον «ΛΑΟ», ο τελευταίος υπηρετούσε ως εφημέριος στο ναό των Αγίων Αναργύρων της Βέροιας, που είναι και η ενορία της γιαγιάς του γαμπρού Γιαννούλας Καραβασίλη, μητέρας του Φώτη Καραβασίλη, προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου.

Παρών επίσης στην τελετή και ο Ηγούμενος της Ι.Μ. του Οσίου Δαυίδ Ευβοίας γ. Γαβριήλ που ευλόγησε το μυστήριο μαζί με τους δυο Μητροπολίτες.

Ο Γέροντας Γαβριήλ διατηρεί ιδιαίτερους δεσμούς με την οικογένεια Καραβασίλη καθώς ήταν γείτονας και συμμαθητής στο Γυμνάσιο του δικηγόρου Φώτη Καραβασίλη, πατέρα του γαμπρού.

Στην τελετή ήταν επίσης παρόντες τα αδέρφια του ευτυχισμένου πατέρα, οι επιχειρηματίες Δημήτρης και Παύλος Καραβασίλης, που δραστηριοποιούνται στην Θεσσαλονίκη καθώς και η σύζυγος του Δημήτρη, Ελένη Καραβασίλη.

Οι νεόνυμφοι Αντώνης Καραβασίλης και Βιολλέτα Ηλιάδου, στην διάρκεια της δεξίωσης. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση της Οικογένειας Φ. Καραβασίλη.
Η ευτυχισμένη γιαγιά Γιαννούλα Καραβασίλη, προσπαθεί να αποφύγει τον φακό. Διακρίνεται και ο θείος του γαμπρού, ο κ. Δημήτρης Καραβασίλης. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση της Οικογένειας Φ. Καραβασίλη.
Ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας κ. Φώτης Καραβασίλης με τα δυό του παιδιά, τον Αντώνη και την Σοφία. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση της Οικογένειας Φ. Καραβασίλη.
- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.