ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η αναζωογόνηση των Τμημάτων της AHEPA, η προσέλκυση και ένταξη στις τάξεις της AHEPA, των «Θυγατέρων της Πηνελόπης», των «Θεραπαινίδων της Αθηνάς» και των «Υιών του Περικλή» καθώς επίσης και η προετοιμασία για το επικείμενο συνέδριο της ΑΗΕΠΑ το οποίο θα λάβει χώρα από τις 19 έως τις 26 Ιουλίου 2020 στο «Disney’s Coronado Springs Resort» βρέθηκαν στο επίκεντρο της περιοδείας του ύπατου προέδρου της ΑΗΕΠΑ Γιώργου Χωριάτη στο Χιούστον του Τέξας και σε άλλες περιοχές των Νοτιοανατολικών και Νοτιοδυτικών Πολιτειών των ΗΠΑ

Την προηγούμενη εβδομάδα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση τύπου, ο κ. Χωριάτης παρέστη στην τελετή απονομής υποτροφιών που διοργάνωσε το 28ο Τμήμα «Αλέξανδρος ο Μέγας» (Alexander the Great) του Χιούστον

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πάνω από διακόσια μέλη της οργάνωσης μεταξύ των οποίων και ο πρώην ύπατος πρόεδρος της AHEPA, Αντώνιος Κουζούνης και άλλα ηγετικά στελέχη της ομογένειας. Το εν λόγω τμήμα απένειμε υποτροφίες συνολικής αξίας $56.000 δολάρια σε πενήντα μαθητές Λυκείου και φοιτητές.

Από αριστερά διακρίνονται οι Nick Voris, Roxanne Dadinis, Γιώργος Χωριάτης, Cathy Paraschos, Gretchen Holtsinger, Doug Harris, Chris Kaitson και ο πρώην ύπατος πρόεδρος Αντώνιος Κουζούνης. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση AHEPA.

Ο κ. Χωριάτης  συνεχάρη τους μαθητές και φοιτητές για τις επιδόσεις τους και τα στελέχη και τα μέλη της AHEPA στο Χιούστον για τη διοργάνωση αυτής της επιτυχημένης εκδήλωσης και την αφοσίωσή τους στην υλοποίηση των εκπαιδευτικών, πολιτιστικών και φιλανθρωπικών προγραμμάτων της κορυφαίας οργάνωσης των Ελληνοαμερικανών.

Ο ύπατος πρόεδρος της AHEPA παρέστη και την τελετή εισδοχής πολλών νέων μελών στην οργάνωση.

-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.