Νικόλαος Τζέιμς Τράγος – Nicholas James Tragos (1924 – 2018)

  0

  Ο Νικόλαος Τζέιμς Τράγος (Nicholas James Tragos) το Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2018 άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 93 ετών έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του.

  Η σορός του το πρωί του Σαββάτου, 29 Σεπτεμβρίου 2018 από τις 9.00 – 10.00 π.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο ναό των Αγίων Πέτρου και Παύλου στη διεύθυνση 1401 Wagner Road, Glenview, IL 60025

  Αμέσως μετά στον ίδιο ναό θα ψαλεί η νεκρώσιμη ακολουθία. Ο ενταφιασμός του θα λάβει χώρα στο κοιμητήριο «Elmwood Cemetery».

  Ο θάνατός του καταλυπεί τη σύζυγό του Tove, την κόρη Camille Rybar και το σύζυγό της CDR Aaron Rybar, τα εγγόνια Cameron Rybar, James Rybar και Carys Rybar, τα αδέλφια Betty Murphy, Katherine και Peter Nikias, τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  Ο εκλιπών είχε γεννηθεί στις 19 Δεκεμβρίου 1924 στο Σικάγο και ήταν απόφοιτος του Lake Forest College, επιτυχημένος επιχειρηματίας και παλαίμαχος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου και μάλιστα ήταν πιλότος στην πολεμική αεροπορία.

  Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στη μνήμη του στο Greek American Rehabilitation and Care Centre in Wheeling, IL (https://www.greekamericancare.org/donations).

  Η ευθύνη της διοργάνωσης της κηδείας έχει ανατεθεί στο Γραφείο Τελετών «John G. Adinamis Funeral Director, Ltd».

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.