ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Νεαρή ναρκομανής μητέρα το πρωί της Τρίτης, 4 Φεβρουαρίου 2020 χτύπησε την πόρτα του ιστορικού Ελληνορθόδοξου Ναού του Αγίου Σπυρίδωνα στο Μανχάταν και έδωσε στην γραμματέα της κοινότητας το νεογέννητο κορίτσι συνοδευόμενο από ένα σημείωμα μέσω του οποίου εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους δε μπορούσε να το μεγαλώσει.

Την είδηση αποκάλυψε προ ολίγου η εφημερίδα «New York Post» η οποία ανέφερε ότι το νεογνό ήταν τριών περίπου ωρών, ήταν υγιέστατο κοριτσάκι και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Columbia Presbyterian στο Μανχάταν.

Οι προσπάθειες των «Αναμνήσεων» να επικοινωνήσουν με την γραμματέα της κοινότητας, ενώ το τηλεφωνικό μήνυμα δεν απαντήθηκε μέχρι και ετούτη την ώρα.

Η εφημερίδα “Νew York Post” ανέφερε ότι η νεαρή μητέρα στο σημείωμα ανέφερε: «Παρακαλώ βοηθήστε με. Δε μπορώ να αναθρέψω και μεγαλώσω το παιδί γιατί είμαι θύμα βιασμού και εθισμένη στα ναρκωτικά».

Η γραμματέας είπε στους δημοσιογράφους ότι το νεογνό ήταν όμορφο και υγιέστατο και ότι ήταν τυλιγμένο σε έναν ειδικό σάκο με ρούχα.

-Advertisement-


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.