Ναούμ Κορεντσίδης – Michael Korentsides (1937 – 2018)

  0

  Ο Ναούμ Κορεντσίδης (Michael Korentsides) το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018 άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 81 ετών βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά του.

  Η σορός του το πρωί της Τετάρτης 19 Σεπτεμβρίου 2018, από τις 10 π.μ.-11.00 π.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στη διεύθυνση 353 E. Clinton Ave., Tenafly, NJ 07670 και αμέσως μετά θα τελεστεί η νεκρώσιμη ακολουθία.

  Ο ενταφιασμός του θα λάβει χώρα αμέσως μετά στο Κοιμητήριο George Washington Memorial Park στο Παράμους της Νέας Ιερσέης.

  Ο θάνατός του καταλυπεί τη σύζυγό του Eugenia Korentsides, τα παιδιά Spiros Korentsides και Chrisanthe K. Nanos, τα εγγόνια Michael Korentsides, Jenna Korentsides και Μαρία Νάνος, τα αδέλφια Anastasios Korentsides και Sofia Margaritis, τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς και φίλους εδώ και στην Ελλάδα.

  Ο εκλιπών έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Καστοριά και διακρινόταν για το σπάνιο του χαρακτήρα του. Ήταν ευπατρίδης, ενάρετος στοργικός σύζυγος, πατέρας, παππούς, αδελφός και θείος.

  Ο θάνατός του έχει προκαλέσει θλίψη και συγκίνηση στην κοινότητα του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στο Τέναφλάι της Νέας Ιερσέης.

  Ο ιερατικός προϊστάμενος της κοινότητας, π. Παναγιώτης Ζούγρας μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος προς τα στελέχη και τα μέλη εκφράζει τη θλίψη του για το θάνατο του Ναούμ Κορεντσίδη και καλεί θα μέλη να παραστούν στη νεκρώσιμη ακολουθία και αντί ανθέων να προσφέρουν δωρεά στη μνήμη του στην κοινότητα (The Cathedral of St. John the Theologian, 353 East Clinton Ave. in Tenafly, NJ 07670).

  Η ευθύνη της διοργάνωσης της κηδείας έχει ανατεθεί στο Γραφείο Τελετών Ralph Giordano Funeral Home – Stavros Dimopoulos Director.

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.