ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Με μια μοναδική συναυλία με τον διάσημο τραγουδιστή Στέλιο Διονυσίου θα ανοίξει η αυλαία των εκδηλώσεων της ομογένειας στην τριπολιτειακή περιοχή της Φιλαδέλφειας για την 199η επέτειο της Ελληνικής Ανεξαρτησίας, οι οποίες θα κορυφωθούν με την μεγαλειώδη παρέλαση της 29ης Μαρτίου 2020.

Η απόφαση για τη διοργάνωση της συναυλίας με τον Στέλιο Διονυσίου έχει ληφθεί κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Φιλαδέλφειας και Μείζονος Ντελαγουέαρ και αποτελεί την απαρχή των πολιτιστικών και συνάμα ερανικών εκδηλώσεων της Ομοσπονδίας.

Η συναυλία θα λάβει χώρα το Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 8.00 μ.μ. στην κοινοτική αίθουσα του Αγίου Λουκά στο Μπρούμολ της Πενσιλβάνιας στη διεύθυνση 35 N Malin Rd, Broomall, PA 19008 και αναμένεται να συμμετάσχουν εκπρόσωποι από όλες τις όμορες κοινότητες και τους συλλόγους της Νότιας Νέας Ιερσέης, της Φιλαδέλφειας και του Ντελαγουέαρ.

Η αφίσα της συναυλίας με τον Στέλιο Διονυσίου.

Στη συναυλία έχουν προσκληθεί και εκτός απροόπτου αναμένεται να παραστούν ο μητροπολίτης Νέας Ιερσέης Ευάγγελος, οι γενικοί Πρόξενοι Ελλάδας και Κύπρου, Δρ. Κωνσταντίνος Κούτρας και Αλέξης Φαίδωνος, αντίστοιχα, ο ύπατος πρόεδρος της AHEPA και ο ήπατος ταμίας, Γιώργος Χωριάτης και Σάββας Τσίβικος, αντίστοιχα, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Ιερσέης Δρ. Ηλίας Ηλιάδης και άλλοι εκπρόσωποι της ομογένειας.

Η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Φιλαδέλφειας και Μείζονος Ντελαγουέαρ, Γεωργία Χαλάκου ανέφερε ότι η συναυλία είναι η πρώτη από μια σειρά εκδηλώσεων που διοργανώνει η Ομοσπονδία και η πρώτη που έχει διοργανωθεί ποτέ τόσο νωρίς.

«Θέλαμε να αποφύγουμε τη θερινή ραστώνη και να προβούμε σε μια καινοτομία και γι αυτό αποφασίσαμε να διοργανώσουμε τη συναυλία τόσο νωρίς. Η συναυλία έχει διττό χαρακτήρα. Ο πρώτος σχετίζεται με ένα καλλιτεχνικό γεγονός και ο δεύτερος με ένα ερανικό γεγονός, καθώς όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την κάλυψη των εξόδων της παρελάσεως. Καλούμε όλους τους ομογενείς να συμμετάσχουν στη συναυλία και να στηρίξουν το δύσκολο και απαιτητικό έργο της διοργάνωσης της παρελάσεων και της πλειάδας των εορταστικών εκδηλώσεων που θα διοργανωθούν από τις αρχές Μαρτίου έως και τις αρχές Απριλίου 2020.

Η κ. Χαλάκου επεσήμανε ότι η Ομοσπονδία και κατ΄ επέκταση η ομογένεια αποδίδουν ιδιαίτερη σημασία στις εκδηλώσεις της φετινής χρονιάς, διότι θα προλειάνουν το έδαφος για τις μεγαλειώδεις εκδηλώσεις για την 200ή επέτειο της Ελληνικής Επαναστάσεως που θα λάβουν χώρα το Μάρτιο του 2021.

Στη σχετική ανακοίνωση τύπου αναφέρεται ότι το εισιτήριο έχει οριστεί στα 60 δολάρια και περιλαμβάνει και τους εύγευστους μεζέδες. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας στο http://hellenicfed.org.

Για κρατήσεις θέσεων οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν με τους Γεωργία Χαλάκου στο (302) 379-4335, Γεωργία Κλέτσου στο (610) 547-0072, Danny Pithis στο (215) 828-1545, Γιώργο Μανιάτη (484) 477-7577 και Μαρία Αγκατσιώτη στο (484) 574-1401, καθώς επίσης και μέσω του διαδικτύου στο www.eventbrite.com .

-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.