Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η εκδήλωση «Bid & Buy» στο Άπερ Ντάρμπι Πενσιλβάνιας

0
208
Τα στελέχη και τα μέλη της κοινότητας του Αγίου Δημητρίου στο Άπερ Ντάρμπι Πενσιλβάνιας ενώ απολαμβάνουν το δείπνο.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η δημοπρασία «Bid & Buy» κάτω από τα ελαιόδεντρα που διοργάνωσε το βράδυ του Σαββάτου, 2 Απριλίου 2022 η Φιλόπτωχος Αδελφότητα της κοινότητας του Αγίου Δημητρίου στο Άπερ Ντάρμπι Πενσιλβάνιας.

Πρόκειται για την πρώτη μετά την πανδημία δια ζώσης ομώνυμη εκδήλωση και συνάμα μια από τις μεγαλύτερες ερανικές εκδηλώσεις η οποία παρέχει την δυνατότητα στην Αδελφότητα της Φιλοπτώχου να ενισχύσει το ταμείο της και να συνεχίσει το πολυσχιδές έργο.

Η εκδήλωση ήταν sold – out και στο κοινοτικό κέντρο δεν έπεφτε καρφίτσα, διότι οι ομογενείς ήθελαν με τον δικό τους τρόπο να δηλώσουν παρών και να προσφέρουν τον οβολό τους για την συνέχιση και εντατικοποίηση του φιλανθρωπικού έργου της.

Τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής της εκδήλωσης «Bid ’N Buy» της Φιλοπτώχου Αδελφότητας του Αγίου Δημητρίου στο Άπερ Ντάρμπι Πενσιλβάνιας. ,
Ο π. Νεκτάριος Κοτρώτσος με τις πρωτεργάτριες της εκδήλωσης Μπέτσυ Καββαδία, Νίκη Καββαδία και η πρόεδρος της Φιλοπτώχου Νίκη Μπότου.

Η κοινότητα του Αγίου Δημητρίου στο Άπερ Ντάρμπι Πενσιλβάνιας είναι μια από τις πιο δυναμικές και δραστήριες κοινότητες της Μητροπόλεως της Νέας Ιερσέης, η οποία όπως έγραψαν οι «Αναμνήσεις» εξέπληξε τους επισήμους και τους θεατές με την δυναμική παρουσία στην παρέλαση της 20ής Μαρτίου 2022 στην Φιλαδέλφεια και με την φιλοξενία των χορευτικών συγκροτημάτων στην κοινοτική αίθουσα.

Την Κυριακή των Βαϊων,17 Απριλίου 2022, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα παραθέσει το καθιερωμένο γεύμα με μπακαλιάρο και σκορδαλιά και θα ετοιμαστεί για τις ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα.   

Η Νίκη Καββαδία και η Ελένη Αγκατσιώτη, πρόεδρος και συμπρόεδρος, αντίστοιχα της οργανωτικής επιτροπής.
Τα δώρα τα οποία εισήχθησαν στην διαδικασία του πλειστηριασμού.
Τα δώρα τα οποία εισήχθησαν στην διαδικασία του πλειστηριασμού.

 

- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.