Κρύσταλ Βίβιαν Καραμάνου – Krystal Vivian Karamanos (1981 – 2018)

  0

  Η Κρύσταλ – Βίβιαν Καραμάνου (Krystal Vivian Karamanos) την Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018, άφησε την τελευταία της πνοή στο άνθος της νιότης βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά της, τους συγγενείς και φίλους.

  Η σορός της το πρωί της Παρασκευής, από τις 10.00 – 11.00 π.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στον Ελληνορθόδοξο Ναό της Αγίας Τριάδας στη διεύθυνση 409 Old Coachman Road, Clearwater, FL 33765.

  Αμέσως μετά θα λάβει χώρα ο ενταφιασμός της στο κοιμητήριο Sylvan Abbey Memorial Park, στη διεύθυνση 2853 Sunset Point Rd, Clearwater, FL 33759.

  Ο θάνατός της καταλυπεί τους γονείς της Ηλία Καραμάνο και Pamela Ann το γένος Mihalcheon, τον μονάκριβο αδελφό της Μιχάλη, τη γιαγιά Παρασκευή Καραμάνου, τους θείους Πέτρο Καραμάνο, Κούλα Κοζιός, Στέλλα Μπας, Diana Southerland, Ted Mihalcheon, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  Η θλιβερή είδηση για τον πρόωρο θάνατο της αείμνηστης έχει προκαλέσει θλίψη και συγκίνηση όχι μόνο στους συγγενείς, αλλά και σε όλους όσους είχαν την τύχη και το προνόμιο να τη γνωρίσουν. Εξ άλλου τα συλλυπητήρια μηνύματα που καταχωρήθηκαν στο βιβλίο συλλυπητηρίων, καθώς επίσης και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καταδεικνύουν το σπάνιο του χαρακτήρα, την ευσπλαχνία, τη μεγαλοψυχία και τη γενναιοδωρία της Κρύσταλ Βίβιαν Καραμάνου.

  Η Κρύσταλ γεννήθηκε στις 23 Νοεμβρίου 1981 στο Ντιτρόιτ του Μίσιγκαν, αλλά μεγάλωσε στο Λάργο της Φλόριδας. Ο πατέρας της Ηλίας Καραμάνος γεννήθηκε και μεγάλωσε στους Πύργους της Μάνης. Το 1967 ήρθε για μια καλύτερη τύχη στην Αμερική και εγκαταστάθηκε στο Ντιτρόιτ. Όπως πολλοί συμπατριώτες του εργάστηκε στα εστιατόρια, αρχικά πλένοντας πιάτα και με την πάροδο του χρόνου έγινε σερβιτόρος και όταν πλέον έμαθε τα μυστικά του επαγγέλματος έγινε εστιάτορας.

  Το 1980 χόρεψε το Χορό του Ησαϊα με την Pamela το γένος Michalcheon και τήρησαν όσο ελάχιστοι τον όρκο της αιώνιας αγάπης.

  Το ζεύγος έφερε στον κόσμο δύο παιδιά την Κρύσταλ – Βίβιαν στις 23 Νοεμβρίου 1981 και μετά από πέντε περίπου χρόνια το Μιχάλη.

  Στα τέλη του 1981 η οικογένεια Καραμάνου αποφάσισε να μετακομίσει στη Φλόριδα, όπου το κλίμα είχε πολλά κοινά χαρακτηριστικά με το κλίμα της Μάνης.

  Ο Ηλίας Καραμάνος συνέχισε την επιχειρηματική του δράση στο χώρο των εστιατορίων και παρείχε τη δυνατότητα στα παιδιά του να σπουδάσουν και συνάμα να ασχοληθούν με τις οικογενειακές τους επιχειρήσεις. Ο Μιχάλης έχει ήδη ολοκληρώσει τις σπουδές του στον τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων, ενώ η Κρύσταλ συνέχιζε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στη διοίκηση επιχειρήσεων.

  Η αείμνηστη, όπως ανέφερε ο πατέρας της, διακρινόταν για το σπάνιο του χαρακτήρα της. Ήταν το χαμογελαστό κορίτσι που έκανε το παν να φτιάξει τη διάθεση των ανθρώπων του δικού τους περιβάλλοντος, καθώς επίσης και των πελατών του εστιατορίου.

  Ήταν γενναιόδωρη και πανέτοιμη να βοηθήσει τους συνανθρώπους και όλους όσους είχαν πράγματι ανάγκη.

  Η ευθύνη της διοργάνωσης της κηδείας έχει ανατεθεί στο Γραφείο Τελετών «David C. Gross Funeral Homes, Belcher Road Chapel» στο Κλιαργουότερ της Φλόριδας.

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.