Tων Φώτη Παπαγερμανού και Δημήτρη Τσάκα

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η 14χρονη Mikaela Astel κέρδισε επάξια την ευκαιρία να είναι μια από τους διεκδικητές του πρώτου βραβείου στον διαγωνισμό της ψυχαγωγικής σειράς «The Voice» στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC.

H Mikaela αυτοπαρουσιάστηκε ως ακροβάτης και στην συνέχεια είπε ότι της αρέσει και Ασχολείται με την μουσική. Στην συνέχεια ξεκίνησε να τραγουδάει τη μπαλάντα «Electric Love» με την κιθάρα της και σχεδόν αμέσως οι τρεις από τους κριτές της εκπομπής ανασηκώθηκαν από τις καρέκλες τους και πάτησαν το κουμπί. Αυτό είναι το σημάδι ότι αναγνωρίζουν το ταλέντο της και έτσι εκφράζουν το ενδιαφέρον να συμπεριλάβουν στην ομάδα τους τον η την υποψήφια. Έτσι η Mikaela κι ενώ οι γονείς παρακολουθούσαν με δάκρυα συγκίνησης την εξέλιξη, κλήθηκε να επιλέξει σε ποιον από τους τρεις κριτές θα ήθελε να εμπιστευτεί την εξέλιξή της.

Η Mikaela επέλεξε την γνωστή τραγουδίστρια Κέλι Κλαρκσον. Οι άλλοι δυο κριτές που την διεκδικούσαν ήταν ο John Legend και ο Blake Sheldon, o οποίος σχολίασε ότι ήταν πολύ καλή. Χαρακτηριστικό της δυσκολίας που έχουν οι διαγωνιζόμενοι είναι το γεγονός ότι η επόμενη συμμετοχή μετά τη Mikaela που ανέβηκε στη σκηνή συγκέντρωσε θετικά σχόλια, αλλά κανείς από τους κριτές δεν σηκώθηκε από την καρέκλα του. Η εκπομπή θα συνεχιστει.

Γέννημα και θρέμμα της Ομογένειας

Η Mikaela Astel είναι κόρη του Μιχάλη και της Κατερίνας και εγγονή του κάπτεν Στέλιου Τάτση, πρώην προέδρου του ιστορικού Παγχιακού Συλλόγου Κοραής Νέας Υόρκης.

H Mikaela, ενώ τραγουδά το “Electric Love”

Ο Στέλιος Τάτσης λίγες ώρες μετά την προβολή του «The Voice» μέσω του ηλεκτρονικού μηνύματος «Εγγονή μου – αστέρι που λάμπει» θέλησε να παράσχει τη δυνατότητα σε συγγενείς και φίλους, καθώς επίσης και στις «Αναμνήσεις» να πλεύσουν στα ίδια πελάγη ευτυχίας που εδώ και αρκετούς μήνες πλέει η οικογένειά του.

Η Mikaela Astel είναι δέκα τεσσάρων ετών και μια από τις αριστούχες μαθήτριες του μουσικού Γυμνασίου «The Frank Sinatra School of the Arts» με έδρα την Αστόρια.

Η Mikaela από μικρή εκδήλωνε την έφεση και το έμφυτο ταλέντο της στη μουσική. Ακολούθησε μαθήματα πιάνου και κιθάρας και ασχολήθηκε με τη σύνθεση και την ερμηνεία των δικών της τραγουδιών.

Oι κριτές.

Ο πατέρας της Μιχάλης ακολούθησε τα χνάρια του πατέρα του και ασχολείται με τη ναυτιλία, ενώ η μητέρα της Κατερίνα έχει αφιερώσει όλο της το είναι στη Mikaela και στην Αγγελίνα.

Η Αγγελίνα είναι δύο χρόνια μεγαλύτερή της και είναι αριστούχα μαθήτρια στο εξειδικευμένο Λύκειο «Fiorello H. LaGuardia High School of Music & Art and Performing Arts» στο Μανχάταν.

Η Mikaela και η Αγγελίνα διδάχτηκαν τις παραδόσεις τα ήθη και τα έθιμα του τόπου τους. Καθοριστικό ρόλο έπαιξαν τα ταξίδια κάθε καλοκαίρι στη μυροβόλο Χίο, τη γενέτειρα του παππού της και σε άλλα γεωγραφικά διαμερίσματα της Ελλάδας.

Ο Στέλιος Τάτσης με τα πέντε εγγόνια του το καλοκαίρι του 2017 στο εξοχικό σπίτι στη Χίο. Από αριστερά διακρίνονται οι Γιώργος, Δέσποινα και Στέλιος ( εγγόνια από την κόρη ),Mikaela και η Αγγελινα – Ζαφειρία (από τον γιό του).
O κάπτεν Στέλιος Τάτσης με τα παιδιά και τα εγγόνια του στο εξοχικό του στη Χίο.
- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.