Ιωάννα Μπότη – Joanna Botis (1926 – 2018)

  Η Ιωάννα Μπότη (Joanna Botis) απεβίωσε σε ηλικία 92 ετών βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά της.

  Η σορός της το πρωί της Παρασκευής 1ης Ιουνίου 2018 από τις 9-10 π.μ.  θα εκτεθεί για προσκύνημα στον ιερό ναό του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή στη 2350 E. Dempster St. Des Plaines, IL, 60016. Αμέσως μετά θα ψαλεί η νεκρώσιμη Ακολουθία και εν συνεχεία ο ενταφιασμός της στο Κοιμητήριο Elmwood Cemetery στη διεύθυνση 2905 Thatcher Road River Grove, IL USA 60171.

  Ο θάνατός της καταλυπεί τα παιδιά της Παναγιώτα και Δημήτριο Σιάννα, Δήμητρα και Θωμά Ντούπη, τα εγγόνια Georgia Siannas, Joann (Shawn) Chuipek, Sarantis Kargakis και Konstandinos Kargakis τα δισέγγονα Zoe και Dimitrios Chuipek, τα ανίψια τα εξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  Η εκλιπούσα γεννήθηκε προ 92 ετών στην Νεστάνη της Αρκαδίας. Οι αείμνηστοι γονείς της Παναγιώτης Μασκαρέλη και Δήμητρα  το γένος Μαργιόλα έφεραν στον κόσμο τέσσερα παιδιά και συγκεκριμένα τους αειμνήστους Δημήτριο, Σπύρο, Αθανασία και Ιωάννα.

  Ηταν νυμφευμένη με τον αείμνηστο Κωνστανίνο Μπότη με τον οποίο έφερα στον κόσμο δύο κορίτσια, την Παναγιώτα και την Δήμητρα.

  Την ευθύνη της διοργάνωσης της κηδείας έχει αναλάβει ο ομογενής Νικόλαος Πίσιος, διευθυντής του ομώνυμου Γραφείου Τελετών.  

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.