Δημήτριος Καρούνος – James Karounos (1929 – 2018)

  Ο Δημήτριος (Τζίμυ) Καρούνος την Κυριακή, 27 Μαϊου 2018 άφησε την τελευταία του πνοή έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του.

  Η σορός το απόγευμα της Τρίτης, 29ης Μαϊου 2018, από τις 6-8 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών «Antonopoulos Funeral Home» στη διεύθυνση 38-08 Ditmars Blvd., Astoria, NY 11105, καθώς και το πρωί της Τετάρτης, 30 Μαϊου 2018 από τις 12-12.30 μ.μ. στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στην διεύθυνση 196-10 Northern Blvd., Flushing, NY 11358. Αμέσως μετά θα ψαλεί η  νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί και ώρα 12:30 μ.μ. και ο ενταφιασμός του στο Κοιμητήριο «All Saints Cemetery» στην διεύθυνση 866 Middle Neck Road, Great Neck, N. Y.

  Ο θάνατός του καταλυπεί την σύζυγό του Πολυξένη Καρούνου, το γένος Κατσίχτη, τα παιδιά Παρασκευά και Παναγιώτα Καρούνου, Καλλιόπη και Χρήστο Καραλέκα, τα εγγόνια Βασιλική, Πολυξένη και Ιωάννη Καραλέκα, Θεόδωρο και Θεμιστοκλή Καρούνο, την αδελφή Γεωργία Δημάκη, τα ανίψια και τους λοιπούς συγγενείς και φίλους εδώ, στον Καναδά και στην Ελλάδα.

  Ο εκλιπών γεννήθηκε στις 25 Ιουνίου 1929 στο Βαρσινίκο (Ταϋγέτη) νομού Λακωνίας και ήταν το μεγαλύτερο τέκνο των αειμνήστων Παρασκευά και Στυλιανή Καρούνου.  Ηρθε στην Αμερική στις αρχές της δεκαετίας του ’50 και λίγα χρόνια μετά την άφιξή του κατάφερε να αποκτήσει το δικό του εστιατόριο. Με την ακούραστη εργασία και με το δαιμόνιο της φυλής μας κατάφερε να καταξιωθεί και να διακριθεί ως εστιάτορας και επιχειρηματίας.

  Το 1958 παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Πολυξένη Κατσίχτη και  έφεραν στον κόσμο δύο παιδιά τον Παρασκευά και την Καλλιόπη.

  Ηταν ενάρετος, γενναιόδωρος και αξιοζήλευτος σύζυγος, πατέρας και παππούς.  

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.