Τζέιμς Α. Καψάλης – James A. Capsalis (1925 – 2018)

  0

  Ο Τζέιμς Α. Καψάλης (James A. Capsalis) την Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2018, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 93 ετών έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του.

  Η σορός του το απόγευμα της Κυριακής, 9 Δεκεμβρίου 2018 από τις 1.00 – 4.00 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών Dracut Funeral Home στη διεύθυνση 2159 Lakeview Ave, Dracut, ΜΑ.

  Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί το πρωί της Δευτέρας, 10 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 10.00 π.μ. στο εν λόγω γραφείο τελετών.

  Ο θάνατός του καταλυπεί τη σύζυγό του Shirley A. (Charity) Capsalis, τα παιδιά του Sheryl και Jamie Pelham, Paul και Nancy Capsalis, John Capsalis, James και Patricia Capsalis, τα αδέλφια Irene και John Manikas, τα εγγόνια και τα δισέγγονα.

  Ο εκλιπών γεννήθηκε στις 20 Αυγούστου 1925 στο Ayer της Μασαχουσέτης και ήταν γιος των αειμνήστων Apostolos (Paul) Kapsalis και Aristea (Zingovas) Kapsalis. Μετά την αποφοίτησή του από το Λύκειο εντάχτηκε στον Αμερικανικό Στρατό και υπηρέτησε στην Πολεμική Αεροπορία και μάλιστα ήταν πιλότος των Mustangs και P-51.

  Μετά την αφυπηρέτησή του εργάστηκε στο υποδηματοποιείο «Robbie Shoe Company» και με την πάροδο του χρόνου ανέλαβε τα ηνία της. Μετά από μερικά χρόνια ανέλαβε τα καθήκοντα του γενικού διευθυντή της «Paris Shoe Company».

  Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στη μνήμη του στο Τhe New England Center and Home for Veteran’s, 77 Court St., Boston, MΑ. 02108

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.