Η Φιλόπτωχος του Αγ. Λουκά Μπρούμολ βράβευσε τους αριστούχους αποφοίτους λυκείων και Κολεγίων

0
120
Οιι απόφοιοι του λυκείου και των κολεγίων σε μια αναμνηστική φωτογραφία με τα μέρλη της οργανωτικής επιτροπής και τον π. Χρήστο Κόντο.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η Φιλόπτωχος Αδελφότητα του Αγίου Λουκά στο Μπρούμολ της Πενσιλβάνιας την Κυριακή 6 Ιουνίου 2021 διοργάνωσε την ετήσια εκδήλωση απονομής βραβείων και υποτροφιών στα μέλη της κοινότητας που αποφοίτησαν από τα Λύκειο και τα Πανεπιστήμια των ΗΠΑ.

Κεντρική ομιλήτρια της τελετής ήταν η Ελένη Κωνσταντινίδη Κόρνμπλατ η οποία συνεχάρη τους αποφοίτους για τα επιτεύγματά τους και τους υπενθύμισε ότι η κοινότητα του Αγίου Λουκά θα είναι πάντα στο πλευρό τους και τους κάλεσε όταν με το καλό ολοκληρώσουν τις σπουδές τους να επιστρέψουν και να την υπηρετήσουν και να την ευεργετήσουν.

Ο ιερατικός προϊστάμενος της κοινότητας, π. Χρήστος Κόντος συνεχάρη τους τιμώμενους, την ομιλήτρια και την οργανωτική επιτροπή και εστίασε την προσοχή του στα επιτεύγματα των τιμωμένων.

Από αριστερά διακρίνονται οι Dr. Thomas Karras. Alex Pylaras. π. Χρήστος Κόντος, Theodora Greco., Αγγελική Μεσάρη – Δημήτρη και η Eleni Kornblatt.

Η Άντρια Παπαδοπούλου, η οποία ηγούνταν της οργανωτικής επιτροπής συνεχάρη την κεντρική ομιλήτρια για τις νουθεσίες της προς τους αποφοίτους και της προσέφερε μια ανθοδέσμη.

Στην Χριστίνα Κατσάπη και η Αννα Χατζή διάβασαν τα ονόματα των 35 νέων που ανέβηκαν να παραλάβουν το βραβείο τους και να δεχθούν τα συγχαρητήρια των μελών της κοινότητας.

Συνολικά, βραβεύτηκαν 11 απόφοιτοι Λυκείου και συγκεκριμένα οι Elizabeth Lucia Armenti, Angelica “Annie” Atsaves, John Blazakis, Olivia Catharine Bové, Theodore Alexander Fooskas, Theodora M. Greco, Diana Knezevich, Alex Pylaras, John Serafim, Constantine Sosangelis και Luca Touring

Αμέσως μετά βραβεύτηκαν οι απόφοιτοι Κολεγίων κ.κ. Evan Atsaves, Alexandra Lynn Cook, Klearhoula Vinchenza Corbino, Andrew Gillespie, Sophie Valentine Cloarec, Maria Anastasia Karnavas, Stephanie Sophia Koch (Roebas), George A. Kyriazis, Michael J. Z. Kyriazis, Eleni Navrosidis, Zoe Nikolos, Michael Peter Pakuris, Vasiliki Papadopoulos, Eleni Pappas, Αlexi Peters, Thomas Ristas, Alexia Serafim, Marjanna Smith, Konstandina Spyropoulos, Konstantinos Tsarouchis, Santina Zouras, καθώς επίσης οι Stephanie Frances Cook, Allie Martin, Mary Ellen Missiras και Evan Palmieri οι οποίοι ολοκλήρωσαν τις μεταπτυχιακές τους σπουδές και η Alexa Nicole Tzarnas, η οποία ολοκλήρωσε τις διδακτορικές της σπουδές.

Παράλληλα απονεμήθηκαν και οι υποτροφίες της Φιλοπτώχου Αδελφότητας καθώς επίσης και της οικογένειας Πακούρη.

- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.