ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Με το άνετο σκορ 5 – 2 εναντίον της New Amsterdam η ιστορική ομάδα του Αθλητικού Συλλόγου Greek American προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλου US National Amateur Cup.

Ο νικητήριος αγώνας έλαβε χώρα το βράδυ της Πέμπτης, 12 Νοεμβρίου 2020, στο Meteopolitan Oval του Maspeth. Το σκορ άνοιξε για την Ελληνική ομάδα στο πρώτο λεπτό της έναρξης με τον Adam Marcu ο οποίος πέτυχε άλλα δυο γκολ κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Στο  δεύτερο ημιχρόνιο ο Greek American πέτυχε δυο ακόμη τέρματα. Το μόνο που κατάφεραν οι αντίπαλοι της New Amsterdam ήταν να μειώσουν σε 5 -2.

 Όλα φαίνονται έτοιμα και με ανεβασμένο το ηθικό η ιστορική Ελληνική ομάδα του Greek American αναμένεται να αντιμετωπίσει την Κυριακή 2:45 το μεσημέρι στο Roosevelt Island τον Παγκύπριο σε ένα αγώνα ντέρμπι. Το ομογενειακό ντέρμπι των αιωνίων αναμένει με ανυπομονησία η φίλαθλη ομογένεια.

Οι διοικήσεις των δυο πρωτοπόρων Ελληνικών ομάδων προσκαλούν όλους τους φιλάθλους στο Roosevelt Island να παρακολουθήσουν τις τον αγώνα της χρονιάς ανάμεσα στις δυο Ελληνικές ομάδες.

Η ιστορική ομάδα του Greek American λίγο πριν την έναρξη του αγώνα. Φωτογραφία: Αρχείου Ντίνου Αυλωνίτη.
-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.