Η Νεολαία των Κυπρίων της Αμερικής στόλισε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο των Αγνοουμένων

0
Από αριστερά διακρίνονται οι Ανδρέας Λαμπίρης, πρόεδρος της NEPOMAK USA, Μιχάλης Φυρίλλας, γενικός Πρόξενος της Κύπρου στην Νέα Υόρκη και τα μέλη του Συμβουλίου της Nepomak USA Αριάννα Χρήστου και Jacquelyn Γιατρού.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Αντιπροσωπεία της Νεολαίας των Κυπρίων της Αμερικής «Nepomak USA» με επικεφαλής τον πρόεδρο Ανδρέα Λαμπίρη συμμετείχε στον στολισμό του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου των Αγνοουμένων (Missing Persons Christmas Tree), το οποίο κοσμεί το Γενικό Προξενείο της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Νέα Υόρκη.

Το εν λόγω δέντρο είναι ένα από τα ελάχιστα – αν όχι το μοναδικό – στην Αμερική το οποίο αντί στολιδιών έχει τις φωτογραφίες των αγνοουμένων της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Επιτρόπου της Προεδρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, η οποία έχει έντονο διδακτικό χαρακτήρα και λειτουργεί ως εγερτήριο σάλπισμα στις νεότερες γενιές των Ελληνοαμερικανών.

Στον στολισμό του δέντρου παρέστη και ο γενικός Πρόξενος της Κύπρου στη Νέα Υόρκη Μιχάλης Φυρίλλας, ο οποίος είχε μακρά συνομιλία με τους ηγέτες της Κυπριακής Νεολαίας και τους μετέφερε τις ευχαριστίες του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη για την συμβολή τους στον αγώνα για την προώθηση μιας βιώσιμης και δίκαιης λύσης του Κυπριακού.

Από αριστερά διακρίνονται οι Jacquelyn Γιατρού, Ανδρέας Λαμπίρης, Πρόεδρος της NEPOMAK USA, Αριάννα Χρήστου και Γιάννης Χριστοδουλίδης.
-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.