ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η ομογενειακή εταιρεία «Capital Link» δημιούργησε και παρουσιάζει στο ευρύτερο κοινό την ιστοσελίδα «The Knowledge Hub for Shipping», η οποία αποτελεί πολύτιμο εργαλείο για τους εφοπλιστές και όλους όσους ασχολούνται με την ναυτιλία, τις θαλάσσιες μεταφορές και όσους έχουν επενδύσει σε ναυτιλιακές εταιρείες.

Η ιστοσελίδα, όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση τύπου, αποτελεί προϊόν της συνεργασίας της Capital Link με κορυφαίους παράγοντες του κλάδου και έχει ως απώτερο στόχο την καθιέρωσή της ως πηγή πληροφοριών και γνώσεων για τον ναυτιλιακό κόσμο.

Η ιστοσελίδα αποτελεί συνδυασμό τράπεζας δεδομένων, πληροφοριών και πηγής ειδήσεων που ενισχύονται από το πλούσιο υλικό των Συνεδρίων, των Webinars, των Podcasts και των Συνεντεύξεων που διοργανώνει η Capital Link.

Παρέχει εκτενή πληροφόρηση και στοιχεία σχετικά με τις ναυτιλιακές αγορές και τις κεφαλαιαγορές (τιμές ναύλων, παράγωγα,  χρηματιστηριακούς και ναυτιλιακούς δείκτες, δραστηριότητα ναυλώσεων και αγοραπωλησιών, αξία των πλοίων, τιμές μετοχών και ομολόγων και πολλά άλλα), ένα δελτίο με αναφορές αναλυτών, ένα εβδομαδιαίο βίντεο από την εταιρεία Jefferies, ένα ανανεωνόμενο αρχείο με ναυτιλιακές μελέτες, μια μεγάλη συλλογή ειδήσεων που αφορούν τη ναυτιλία και τις ναυτιλιακές εταιρείες και ενημερώσεις για οικονομικά, νομικά, ασφαλιστικά, περιβαλλοντικά και κανονιστικά θέματα.

Οι συνεργαζόμενες εταιρίες παρέχουν δικά τους δεδομένα και μελέτες, έτσι ώστε οι επισκέπτες της ιστοσελίδας να έχουν πρόσβαση σε όλες τις πρωτογενείς, χρήσιμες και απαραίτητες πληροφορίες συγκεντρωμένες σε ένα διαδικτυακό τόπο.

Διακεκριμένες προσωπικότητες της ναυτιλίας διατυπώνουν τις απόψεις τους μέσα από «Καθημερινά Blogs», ενώ οι «Εταιρικές Σελίδες», δίνουν τη μοναδική δυνατότητα στους επισκέπτες να αποκτήσουν πρόσβαση σε πρωτογενή, αυθεντικά στοιχεία κορυφαίων εταιρειών του κλάδου: Ναυτιλιακές εταιρείες, Δικηγορικά Γραφεία, Classification Societies, Χρηματοοικονομικές και Επενδυτικές εταιρείες, και άλλες.

Η ιστοσελίδα προορίζεται μόνο για μέλη, αλλά η εγγραφή είναι δωρεάν.

Όσοι ενδιαφέρονται για τα τεκταινόμενα στην ναυτιλία καλούνται να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.CapitalLinkShipping.com, είτε και τις ιστοσελίδες www.capitallink.com και www.capitallinkforum.com

- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.