Χάρης Λ. Ζαϊρης – Harry L. Zairis (1975 – 2018)

  0

  Ο Χάρης Λ. Ζαϊρης (Harry L. Zairis) τη Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018, άφησε την τελευταία του πνοή βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά του.

  Η σορός του το απόγευμα της Παρασκευής, 15ης Ιουνίου 2018, από τις 3.00 – 8.00 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών «Geisen Funeral, Cremation & Reception Centre» στη διεύθυνση, 606 E. 113th Ave., Crown Point, IN 46307. Το τρισάγιο έχει προγραμματιστεί για τις 5.00 μ.μ.

  Η νεκρώσιμη Ακολουθία θα ψαλεί το πρωί του Σαββάτου, 16ης Ιουνίου 2018, στις 10.00 π.μ. στον Καθεδρικό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη διεύθυνση 8000 Madison, Merrillville, IN 46410.

  Αμέσως μετά θα λάβει χώρα ο ενταφιασμός του στο Κοιμητήριο «Calumet Park Cemetery», στο Μέριλβιλ της Ιντιάνα.

  Ο πρόωρος θάνατός του καταλυπεί τα παιδιά του Λεωνίδα, Αλέξανδρο και Νικόλαο, τους γονείς του Λεωνίδα και Νίκη Ζαϊρη, την γιαγιά του Μαρία Γαλούζη, τα αδέλφια Νικόλαο και Jessica Ζαϊρη, Μαρία και Χρήστο Γεροδήμο, τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  Ο εκλιπών γεννήθηκε στο Μέριλβιλ της Ιντιάνα και τα τελευταία χρόνια διέμενε στην Φλόριδα.

  Ήταν  απόφοιτος της Φαρμακευτικής Σχολής «Purdue Lafayette School of Pharmacy» και τα τελευταία δέκα έξι χρόνια εργάστηκε ως φαρμακοποιός και διευθυντής (Director of Pharmacy) στην Florida.

  Ήταν ενάρετος, φιλομαθής και φιλάνθρωπος όσο ελάχιστοι. Ηταν μεγαλόκαρδος και γενναιόδωρος και αγαπούσε την οικογένεια και τα παιδιά του και όλους τους συγγενείς και φίλους.

  Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στην οικογένεια για τα ορφανά παιδιά του Λεωνίδα, Αλέξανδρο και Νικόλαο.

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.