Κωνσταντίνος Γ. Σβώκος – Gust George Svokos (1931 – 2018)

  0

  Ο καπετάνιος Κωνσταντίνος Γ. Σβώκος (Gust George Svokos) απεβίωσε την προηγούμενη εβδομάδα στη γενέτειρα.

  Η σορός του το απόγευμα της Πέμπτης, 16 Αυγούστου 2018 από τις 7.00 – 9.00 μ.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στο Γραφείο Τελετών Barrett Funeral Home στη διεύθυνση στη διεύθυνση 148 Dean Dr. Tenafly, NJ, US, 07670.

  Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί το πρωί της Παρασκευής, 17ης Αυγούστου 2018, στις 9.00 π.μ. στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου, στη διεύθυνση 353 E Clinton Ave Tenafly, NJ, US, 07670.

  Αμέσως μετά θα λάβει χώρα ο ενταφιασμός του στο Κοιμητήριο Cypress Hills Cemetery στο Μπρούκλιν.

  Ο θάνατός του καταλυπεί τα παιδιά του John και Maria Lignos, George και Grazia Svokos, τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  Ο ιερατικός προϊστάμενος του Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου, π. Παναγιώτης Ζούγρας μιλώντας στις «Αναμνήσεις» εξέφρασε τη θλίψη του για το θάνατο του καπετάνιου – παλαιμάχου του Πολέμου στην Κορέα και τόνισε ότι η κοινότητα και όλοι οι φορείς συμμετέχουν στον πόνο και τη θλίψη της οικογένειας.

  Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους, όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στη μνήμη του αποστέλλοντας τις επιταγές στο Hellenic Classical Charter School located at 646 5th Ave. in Brooklyn, NY 11215 είτε μέσω της ιστοσελίδας www.hccs-nys.org, είτε και μέσω paypal.me/hccshys.

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.