Γελοιογραφία: Οι Πρώην Πρόεδροι, το Καταστατικό και ο εμφύλιος σπαραγμός

0
204
Το Καταστατικό.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η άνευ προηγούμενου και συνάμα παρατεταμένη κρίση στην Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης έχει προκαλέσει ανάμικτα συναισθήματα τόσο στους αντιπροσώπους των συλλόγων, όσο και στους ίδιους τους οργανωμένους φορείς της τριπολιτειακής περιοχής της Νέας Υόρκης.

Τους τελευταίους εννέα μήνες η Ομοσπονδία πέτυχε το «ακατόρθωτο». Εμπιστεύτηκε τις τύχες της στους πρώην Προέδρους, οι οποίοι έφτιαξαν την περίφημη Επιτροπή των Πρώην Προέδρων και ήλπιζαν….

Η Επιτροπή αυτή αντί να οδηγήσει την οργάνωση σε μια νέα τροχιά προόδου την οδήγησε σε εμφύλιο σπαραγμό. Και φτάσαμε στο σημείο όλοι να ταμπουρώνονται πίσω από το Κατασταστικό, να το ερμηνεύουν κατά το δοκούν και να δίνουν σε όλους την ευκαιρία να επικαλούνται την λαϊκή ρήση «δύο γαϊδάροι μαλώνανε σε ξένον αχυρώνα».  

Ο διακεκριμένος επιχειρηματίας και συνάμα γελοιογράφος Γιώργος Σαράφολου, ο οποίος παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς με θλίψη και πόνο την τραγική κατάσταση διακωμωδεί με τον δικό του τρόπο την καπηλεία του Κατασταστικού και των εσωτερικών κανονισμών της Ομοσπονδίας, η οποία κρατά αιχμάλωτη την ιστορική οργάνωση και την διασύρουν ανεπανόρθωτα.

Και δεν διατηρούν στα δεσμά μόνον το Σταθάκειο Κέντρο, αλλά και την ίδια την Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης.   

Σ. Σ. Η εν λόγω γελοιογραφία δημοσιεύτηκε αρχικά στην ιστοσελίδα «iporta.gr» και αναδημοσιεύεται με την συγκατάθεση του δημιουργού της.  

- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.