Επαναλειτουργεί στις 29 Μαρτίου το εστιατόριο Boathouse στο Σέντραλ Πάρκ

Η λίμνη και στο βάθος το εστιατόριο Loeb Boathouse του ομογενή επιχειρηματία Ντιν Πολ.Φωτογραφία: ETA PRESS

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Επαναλειτουργεί από τις 29 Μαρτίου το εστιατόριο Loeb Boathouse του ομογενή επιχειρηματία Ντιν Πολ. Το εστιατόριο θα λειτουργεία από τις 12-4 μ.μ. τις καθημερινές και το Σαββατοκύριακο θα προσφέρει Brunch από τις 9-4:30 μ.μ.

Παράλληλα θα λειτουργήσει και η επιχείρηση ενοικίασης λέμβων, όταν κι εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν.

Η ανακοίνωση για την επαναλειτουργία έγινε και πάλι από την επίσημη ιστοσελίδα του εστιατορίου, που αποτελεί εδώ και πολλές δεκαετίες, σημείο αναφοράς και συνάντησης των φίλων του Πάρκου.

Στον ίδιο χώρο προ της Πανδημίας φιλοξενούνταν και πολλές εκδηλώσεις της Φιλοπτώχου του Καθεδρικού Ναού της Αγίας Τριάδας, του τμήματος «Δελφοί» της AHEPA και πολλών άλλων ομογενειακών οργανώσεων και οργανισμών.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι «Αναμνήσεις» είχαν αναφερθεί στην απόφαση για το κλείσιμο του εστιατορίου το οποίο απασχολούσε 163 υπαλλήλους.

Αρχικά, τον Μάρτιο του 2020 το εστιατόριο έκλεισε προσωρινά, με αποτέλεσμα η διακοπή της εργασίας να θεωρείται προσωρινή.

Ωστόσο τον περασμένο Οκτώβριο ανακοινώθηκε το οριστικό κλείσιμο της επιχείρησης, οπότε και η προσωρινή διακοπή της εργασίας μετατράπηκε σε απόλυση.

Κάτι που επιβεβαιώθηκε και από το αρμόδιο Τμήμα Εργασίας της Πολιτείας και αποδόθηκε στις συνθήκες που δημιουργήθηκαν από την Πανδημία.

Όσοι επιθυμούν μπορούν να προχωρήσουν σε κρατήσεις στην ιστοσελίδα www.thecentralparkboathouse.com

-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.