ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Εντυπωσιακά και λαμπερά ήταν τα εγκαίνια του καταστήματος «Korres» στην Οδό των Αρωμάτων, όπως αποκαλείται η Οδό Elizabeth στη NoLIta του Μανχάταν (232 Elizabeth St, New York, NY 10012), τα οποία έλαβαν χώρα το απόγευμα της Τρίτης, 24 Μαϊου 2022.

Η τελετή των εγκαινίων ήταν λιτή και ελληνοπρεπής. Ο Γιώργος Κορρές και η σύζυγός του Λένα Φιλίππου – Κορρέ υποδέχονταν τους επισκέπτες και τους ξεναγούσαν στο κατάστημα το οποίο έχει πολλές πρωτοτυπίες και το πιο σημαντικό όλη την γκάμα των προϊόντων «Κορρές», καθώς επίσης και το εργαστήριο ανακύκλωσης των πλαστικών συσκευασιών των προϊόντων τους.

Στο εν λόγω κατάστημα οι πελάτες βλέπουν την διαδικασία ανακύκλωσης και την μετατροπή των πλαστικών σε πρώτη ύλη για την παραγωγή νέων συσκευασιών, αλλά και για την προστασία του περιβάλλοντος από τα σκουπίδια. Και αυτό έχει ανταποδοτικό χαρακτήρα, καθώς οι πελάτες λαμβάνουν αντίδωρα από το κατάστημα.

Τα προϊόντα «Korres» ήταν ήδη γνωστά στο αμερικανικό κοινό διότι διατίθενται σε πολυκαταστήματα και στο διαδίκτυο, αλλά τώρα πλέον οι πελάτες έχουν την δυνατότητα να προμηθευτούν στον ίδιο χώρο όλα τα προϊόντα και να ενημερωθούν για τις ιδιότητες που έχει το κάθε ένα για την προστασία της επιδερμίδας, για τα συστατικά τους και τα εκχυλίσματα από τα βότανα της γενέτειρας.

Στην τελετή των εγκαινίων παρέστησαν ο γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, Δρ. Κωνσταντίνος Κούτρας, η πρόεδρος της Atlantic Bank, κ. Νάνσυ Παπαϊώννου, καθώς επίσης και πολλοί ομογενείς επιχειρηματίες και φίλοι του ζεύγους Κορρέ.

Η εταιρεία έχει την δική της ιστοσελίδα  https://www.korres.com/, η οποία παρέχει στον επισκέπτη την δυνατότητα να επιλέξει τα προϊόντα της ευαρέσκειάς του και συνάμα να τα προμηθευτεί ευεργετούμενος και από τις εκπτώσεις που υπάρχουν.

Ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη Δρ. Κωνσταντινος Κούτρας με τον κ. Γιώργο Κορρέ. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.
Η πρόεδρος της Atlantic Bank, Νάνσυ Παπαϊωάννου, ενώ συνομιλεί με τον Γιώργο Κορρέ. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.
Ο γενικός Πρόξενος της Ελλάδας δρ. Κωνσταντίνος Κούτρας με την Λένα Φιλίππου. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.
Στιγμιότυπο από την τελετή των εγκαινίων. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.
Η μεγάλη γκάμα προϊόντων της εταιρείας ¨Κορρές”. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.
Οι προθήκες με τα προϊόντα. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.
Ο γενικός Πρόξενος, Δρ. Κωνσταντίνος Κούτρας, στην είσοδο του καταστήματος “Korres” Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.
- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.