Ελεύθερος και χωρίς εγγύηση ο Ελληνοαμερικανός που φέρεται να επιτέθηκε σε Αστυνομικούς

0
Περιπολικό της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ελεύθερος και χωρίς εγγύηση ο 33χρονος Ελληνοαμερικανός Χαράλαμπος Παναγιωτόπουλος (Haralabos Panagiotopoulos), ο οποίος συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου, 22 Οκτωβρίου 2022, με πολλαπλές κατηγορίες συμπεριλαμβανομένης και της επίθεσης στους Αστυνομικούς.

Η απόφαση ελήφθη την Κυριακή από τον δικαστή Ariel Chesler αγνοώντας το αίτημα της Εισαγγελίας για την απελευθέρωσή του με εγγύηση $25.000.

Ο δικαστής, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου της Εισαγγελίας του Κουίνς, απαντώντας σε ερώτημα των «Αναμνήσεων» αποφάσισε την άνευ όρων απελευθέρωσή του διέταξε την επιστροφή του κατηγορούμενου ενώπιον του Δικαστηρίου στις 7 Δεκεμβρίου 2022.

Ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας αρνήθηκε να προβεί σε δηλώσεις σχετικά με την απόφαση του Δικαστή για την άνευ όρων απελευθέρωση του συλληφθέντα και παρέθεσε το επίσημο ανακοινωθέν στο οποίο αναφέρεται:

Στις 22 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 4.36 π.μ. ο κατηγορούμενος συνελήφθη στην κατοικία στην διεύθυνση 25-98 36 Street στην Αστόρια ένεκα της καταγγελίας που έλαβε η Αστυνομία ότι ο δράστης εισήλθε στην κατοικία και λογομαχούσε με 34χρονη γυναίκα. Ο άνδρας επιτέθηκε και χτύπησε στο πρόσωπο την γυναίκα προκαλώντας της μώλωπες.   

Την ώρα που οι Αστυνομικοί προσπάθησαν να τον συλλάβουν επιτέθηκε στους δύο αστυνομικούς.

Ο Ελληνοαμερικανός όπως αναφέρεται στο εν λόγω ανακοινωθέν φέρεται να έχει συλληφθεί για άλλες ποινικές πράξεις συμπεριλαμβανομένων της ποινικής περιφρόνησης και των επιθέσεων.

Παραθέτουμε το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης:

On October 22, 2022 at 0436hrs inside of 25-98 36 Street, the defendant was arrested after officers responded to the location and it was reported to police that the defendant entered the location and began to engage in a verbal dispute with a 43-year-old female. The male then punched and kicked the female in the face causing pain and swelling.  While placing the individual under arrest, he assaulted two responding officers.  

Charges: Panagiotopoulos, Haralabos 33-year-old male, 25-32 33 Street, Queens, N.Y.

Charges: Assault (on PO) X2,

Resisting ArrestX2,

Obstructing Governmental AdministrationX2

Resisting Arrest

Obstructing Governmental Administration

Assault

Prior arrests : Bail Jumping,, Criminal Contempt and Assault.

DCPI Spokesperson

-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.