Ιλέιν Φρουμή – Elaine H Froumis (1932 – 2018)

  Η Ιλέιν Φρουμή (Elaine H Froumis) την Δευτέρα 28 Μαϊου 2018 άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο Genesis East στο Davenport.

  Η σορός της το πρωί της Παρασκευής 1ης Ιουνίου 2018 από τις 9 – 10.30 π.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στον ναό του Αγίου Γεωργίου στην διεύθυνση 2930 31st Ave. Rock Island, IL. Στην συνέχεια στον ίδιο ναό θα ψαλεί η νεκρώσιμη ακολουθία, ενώ ο ενταφιασμός της θα λάβει χώρα στο Davenport Memorial Park.

  Ο θάνατός της καταλυπεί τα παιδιά της Penny και Bill McGimpsey, Nick Page, την αδελφή της Mary Ameen, τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  Η εκλιπούσα γεννήθηκε το 1932 στο Κλίβελαντ του Οχάιο. Οι γονείς της Τζον και Ευφροσύνη Νίκολας έφεραν στον κόσμο την Μαρία και τις αείμνηστες Ιλέιν και Κάρι.

  Εργάστηκε πολλά χρόνια στο Sears & Robuck στο εμπορικό κέντρο NorthPark Mall ως πωλήτρια και ήταν ευρύτερα γνωστή ως ελληνίδα (Greek Lady).

  Η ευθύνη για την διοργάνωση της κηδείας έχει ανατεθεί στο Γραφείο Τελετών «Weerts Funeral Home» στη διεύθυνση 3625 Jersey Ridge Road, Davenport, IA 52807 

  -Advertisement-


  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.