Εκλέχτηκε η νέα ηγεσία του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών «Πύρρος»

0
Το νεοεκλγμένο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών "Πύρρος". Φωτογραφία: Face Book.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η γενική συνέλευση του ιστορικού Συλλόγου Βορειοηπειρωτών «Πύρρος» η οποία συνήλθε το απόγευμα της Κυριακής, 1ης Μαΐου 2022, στο Ηπειρώτικο Σπίτι στην Αστόρια ανέδειξε τη νέα ηγεσία η οποία θα επωμιστεί το δύσκολο έργο της επούλωσης των τραυμάτων που προκάλεσαν οι διαμάχες που είχαν ξεσπάσει στις αρχές του 2020 και οι οποίες οδήγησαν τον Σύλλογο στα Δικαστήρια.

Πληροφορίες των «Αναμνήσεων» αναφέρουν ότι τα πρώτα βήματα εκτόνωσης της καταστάσεως έγιναν κατά την διάρκεια της προηγούμενης γενικής συνέλευσης (20 Μαρτίου 2022) όπου αποφασίστηκε να αρθούν οι μηνύσεις και να προχωρήσουν στις εν λόγω αρχαιρεσίες.   

Στην γενική συνέλευση συμμετείχαν 52 μέλη και στελέχη και από αυτούς ψήφισαν μόνον οι 51, καθώς ένα μέλος αρνήθηκε να ψηφίσει σε ένδειξη διαμαρτυρίας.   

Την εξελεγκτική επιτροπή πλαισίωσαν ο Χαράλαμπος Μέλλος, ο Τάκης Βάσος και ο Δημήτριος Γιάνναρος.

Το προεδρείο εκλέχτηκε παμψηφεί και απαρτίζεται από τους κ.κ. Ευθύμιο Παπαδημήτρη, πρόεδρο, Δημήτρη Τσαβέγια, αντιπρόεδρο, Θάλεια Στυλιανού (γενική γραμματέα), Μαρία Λίτσα, (βοηθό γραμματέα), Αμαλία Σταύρου (ταμία), Βάσω Νικολάου (βοηθός ταμία)

Σύμβουλοι εξελέγησαν οι Τιμολέων Ζιώγκας(49 ψήφους), Σταύρος Ζιώγκας (45 ψήφους), Φώτης Τσέρος (44 ψήφους), Παναγιώτης Λέκκας (42 ψήφους), Γιώργος Μπεζιάνης (41 ψήφους), Βαγγέλης Ζάχος (38 ψήφους), Αλίκη Ρίζου (35 ψήφους). Αναπληρωματικοί εξελέγησαν οι κκ. Βίκτωρας Γκόρος (33 ψήφους) και Χρήστος Ράππος (24 ψήφους).

Την εξελεγκτική επιτροπή πλαισιώνουν οι Κωνστάντω Κολέζη και Βασιλική Νάστου.

Τέλος να σημειώσουμε ότι ο Σύλλογος Βορειοηπειρωτών «Πύρρος» έχει και ένα δραστήριο Γυναικείο Τμήμα. Πρόκειται για τις «Θυγατέρες της Ηπείρου», οι οποίες στις 20 Φεβρουαρίου 2022 εξέλεξαν τη νέα ηγεσία με πρόεδρο την κ. Έλλη Ρίζου.

Διαβάστε επίσης: https://www.anamniseis.net/i-geniki-sinelefsi-ton-thigateron-ts-ipeirou-anedeikse-ti-nea-igesia-stin-elli-rizou-ta-inia/

-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.