Δραματική έκκληση βοήθειας για ομογενείς ηλικιωμένους και με χρόνιες ασθενείες

0
113
Στιγμιότυπο από πρόσφατη συνεδρίαση του συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ελληνο - Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας.

ΝΕΑ ΥΟΡΞΗ. Δραματική με όλη τη σημασίας έκκληση απευθύνει στους ομογενείς ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέα Αγγλίας, Βασίλειος Καυκάς, για να βοηθήσουν και να συμπαρασταθούν στους ομογενείς ηλικιωμένους και με βαριές και χρόνιες ασθένειες που δεν έχουν κανέναν για να πάρει τα φάρμακα είτε και τα τρόφιμα.

Ο κ. Καυκάς καλεί τους ομογενείς που έχουν πράγματι ανάγκη να επικοινωνήσουν μαζί τους και τους διαβεβαιώνει ότι οι εθελοντές θα λάβουν όλα τα απαιτούμενα μέτρα για την προφύλαξη τόσο των ιδίων όσο και των ατόμων που χρήζουν βοήθεια.

Παράλληλα τους διαβεβαιώνει ότι θα διατηρήσουν στο ακέραιο το απόρρητο και ότι θα σεβαστούν την αξιοπρέπειά τους.

Το πλήρες κείμενο της έκκλησης έχει ως εξής:

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Τις τελευταίες ημέρες έχει έρθει στην προσοχή μου ότι αρκετοί ομογενείς, κατά το πλείστων ενήλικες και ασθενείς με βαριές και χρόνιες ασθένειες, αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα να πάνε στο φαρμακείο να πάρουν τα φάρμακά τους και στα καταστήματα τροφίμων να πάρουν τα απαραίτητα τρόφιμα. Δεν έχουν κανέναν!

Μέχρι τώρα βοηθήσαμε αρκετούς και πάντα είμαστε διαθέσιμοι. Νομίζω ότι συλλογικά πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας σαν άνθρωποι και να βοηθήσουμε εφ’ όσον πάρουμε τα κατάλληλα μέτρα προφύλαξης.

Σας παρακαλώ, εάν γνωρίζεται τέτοιες περιπτώσεις βοηθήστε εάν μπορείτε. Εάν δεν μπορείτε, στείλτε μας μήνυμα να κινητοποιήσουμε ανθρώπους να βοηθήσουν, e-mail: vaskafka@aol.com,  τηλέφωνο ή text: (978) 835-1455.

Περιττό να σας πω ότι αυτά θα γίνουν με κάθε εχεμύθεια.

Σας ευχαριστώ, Βασίλειος Καυκάς, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνο – Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.