Δια ζώσης και διαδικτυακά ο 27ος Μαραθώνιος της Αγάπης για τα άρρωστα παιδιά

0
Η αφίσα της εκδήλωσης.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο Μαραθώνιος της Αγάπης, όπως είθισται να αποκαλούμε μια από τις μεγαλύτερες ερανικές εκδηλώσεις του Ελληνικού Τμήματος του Ρόναλντ ΜακΝτόναλντ Χάουζ (Ronald McDonald House) μετά από δύο χρόνια επιστρέφει και πάλι δια ζώσης.
Και επειδή ο κίνδυνος του κορωνοϊού δεν έχει εκλείψει το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε να τον διεξάγει δια ζώσης το επόμενο Σάββατο, 7 Μαϊου 2022 και διαδικτυακά από τις 7 Μαϊου έως τις 14 Μαϊου 2022.

Ο εν λόγω Μαραθώνιος είναι αφιερωμένος στη μνήμη της ιδρύτριας και πρώτης προέδρου του Ελληνικού Τμήματος Νίκης Σιδέρη και η συντονίστρια του Τμήματος Σπυριδούλα Κουβαρά – Κατέχη επεσήμανε ότι έχουν ανεβάσει ψηλότερα τον πήχη.

«Καλούμε όλους τους ομογενείς να έρθουν με τα παιδιά και τα εγγόνια τους, να ενημερωθούν για το σπουδαίο και ανεπανάληπτο έργο του «Σπιτιού Μακριά από το Σπίτι» που προσφέρει θαλπωρή στα άρρωστα παιδιά και στις οικογένειές τους, καθώς επίσης να γνωριστούν με τους ηγέτες, τους κοινωνικούς λειτουργούς και τους εθελοντές που προσφέρουν την  δική τους συμβολή», επεσήμανε η κ. Κατέχη.

Ο Βασίλης Τεντολούρης, ιδιοκτήτης του «Mediterranean Foods» και το Λύκειο του Αγίου Δημητρίου Αστόριας, όπως επεσήμανε, έχουν μισθώσει λεωφορεία για την μεταφορά των δρομέων, τα οποία θα ξεκινήσουν το πρωί του Σαββάτου, 7 Μαϊου και ώρα 9.30 π.μ.  από το Mediterranean Foods II, 22-78 35th Street, Astoria, NY  το ένα και από το Λύκειο στην διεύθυνση 30-03 30th Drive, Astoria, N.Y., 11105 το δεύτερο.

Οι ενδιαφερόμενοι τόσο για τον δια ζώσης, όσο και για τον διαδικτυακό Μαραθώνιο της Αγάπης καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή κάνοντας κλικ στο  www.rmh-newyork.org/2022greekwalk. Όσοι εγγραφούν θα έχουν το προνόμιο να γίνουν μέλη στο Facebook του Ελληνικού Τμήματος και να αναρτήσουν τις δικές τους φωτογραφίες από την δική τους διαδρομή κάνοντας κλικ στο https://www.facebook.com/groups/RMHNYGreekWalk.

Οι δρομείς θα συγκεντρωθούν στο προαύλιο του Ρόναλντ ΜακΝτόναλντ Χάουζ στην διεύθυνση 405 East 73rd Street, μεταξύ της 1ης και της 2ης Λεωφόρου στο Μανχάταν) και συν τοις άλλοις θα παρακολουθήσουν και τα δρώμενα και τις ομιλίες των ηγετών του Ιδρύματος, των επισήμων προσκεκλημένων και των δωρητών και ευεργετών του.

Για πληροφορίες επικοινωνήστε με το Ελληνικό Τμήμα στο (212) 639-0100 ext. 10218,  d: (212) 639-0218, f: (212) 639-0176, είτε μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο SKatechis@rmh-newyork.org.

-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.