ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Το άρθρο των «Αναμνήσεων» για την σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης του Παγκερκυραϊκού Συλλόγου Αμερικής, προκάλεσε την άμεση αντίδραση των ηγετών του και μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος προς τις «Αναμνήσεις» την κηρύσσουν παράνομη.
Η έκτακτη γενική συνέλευση, όπως έγραψαν οι «Αναμνήσεις», θα συνέλθει το βράδυ της Τετάρτης, 6ης Μαΐου 2026 και ώρα 6.00 μ.μ., στο Κρητικό Σπίτι στην Αστόρια.
Οι ηγέτες του Παγκερκυραϊκού ισχυρίζονται ότι η εν λόγω συνέλευση δεν έχει καμία σχέση με τον Παγκερκυριακό Σύλλογο Αμερικής και ότι ο συνιδρυτής και πρώην πρόεδρος Αλέκος Μπάρδης, δεν είναι οικονομικώς τακτοποιημένο μέλος του Συλλόγου για τα τελευταία 15 τουλάχιστον χρόνια.
Χαρακτηρίζουν παράνομες τις ενέργειες του κ. Μπάρδη και τονίζουν ότι του θέματος έχει επιληφθεί ο νομικός τους σύμβουλος.
Αν και ο Παγκερκυραϊκός Σύλλογος Αμερικής είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός και η γενική συνέλευση σχετίζεται με την συγκρότηση εξελεγκτικής επιτροπής και την διαφάνεια, εν τούτοις η ηγεσία του Συλλόγου ζητά την διαγραφή της είδησης από την ιστοσελίδα www.anamniseis.net και την ανάρτησή της στο Facebook.
Παραθέτουμε το πλήρες κείμενο της ηλεκτρονικής επιστολής της ηγεσίας του Παγκερκυριακού Συλλόγου Αμερικής στην αγγλική:
This is a formal demand letter regarding the article you posted on your website and facebook regarding a meeting of the Pan Kerkyraikos Association. This meeting is in no way connected to the Pan Kerkyarikos Association.
Mr. Alex Bardis is not nor has been in the last 15 years a paid member of this Association. A cease and desist letter has been sent to Mr Bardis by our attorney for his illegal actions and misrepresentations. We demand removal of your article and Facebook post immediately or you will be contacted by our attorney as well.
Διαβάστε επίσης: https://www.anamniseis.net/ektakti-geniki-sinelefsi-pagkerkyraikou-syllogou-amerikis/










