Χριστίνα Κώνσταντ – Christine Constant (1932 – 2018)

  0

  Η πρώην πρόεδρος της Φιλοπτώχου Αδελφότητας της Αγίας Τριάδας στο Μπρίτζπορτ του Κονέκτικατ, Χριστίνα Κώνσταντ, το γένος Μουστακάκη (Christine Constant) την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018, άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 87 ετών έχοντας στο πλευρό της την οικογένειά της.

  Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί το πρωί της Τρίτης, 27 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 10.00 π.μ. στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου στη διεύθυνση 110 Cathedral Ave, Hempstead, N.Υ., 11550.

  Αμέσως μετά θα λάβει χώρα ο ενταφιασμός της στο Κοιμητήριο «Calverton National Cemetery» στη διεύθυνση 210 Princeton Blvd, Calverton, N. Y., 11933.

  Ο θάνατός της καταλυπεί το σύζυγό της Constantine (Gus) Constant, τα παιδιά Doreen Moffat and και το σύζυγο Christopher Moffat, Mary Jane Constant  και σύζυγο Tina Waltke, Robert (Bobby) Constant  και τη σύζυγο Celeste Constant, Susie Moore, τα εγγόνια Amelia Jane, Hannah Christina, Peter Andrew, Sugar Helena, Nicholas Charles και Zoe Grace, τα ανίψια, τα ξαδέλφια και τους λοιπούς συγγενείς εδώ και στην Ελλάδα.

  Η εκλιπούσα γεννήθηκε στις 21 Φεβρουαρίου 1931 στη Τζαμέικα της Νέας Υόρκης και ήταν κόρη των Andrew και Zaharo (Paparis) Moustakakis. Μετά το γάμο της με τον Κωνσταντίνο Κώνσταντ και καθώς μεγάλωνε τα παιδιά της σπούδασε Βιολογία στο πολιτειακό πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης (SUNY στο Old Westbury). Στη συνέχεια έγινε δεκτή στο Πανεπιστήμιο Adelphi University και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές ως Κοινωνική Λειτουργός. Όλα τα μετέπειτα χρόνια εργάστηκε ως κοινωνική λειτουργός και συνταξιοδοτήθηκε από το πόστο της διευθυντού της Public Health Social Work του Τμήματος Υγείας της Κομητείας Νάσο.

  Η εκλιπούσα ήταν δραστήρια και προσέφερε τις υπηρεσίες της στην κοινότητα του Αγίου Νικολάου στο Φλάσινγκ, όπου έπαιζε όργανο, καθώς επίσης και ως προέδρου της Φιλοπτώχου Αδελφότητας της Κοινότητας της Αγίας Τριάδας στο Μπρίτζπορτ του Κονέκτικατ.

  Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στη μνήμη της στην Φιλόπτωχο Αδελφότητα της Παναγίας (Ladies Philoptochos of St. Panaghia, PO Box 308, Island Park, NY 11558).

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.