Καλλιόπη Κέλλυ – Caliope Kelly (1938 – 2018)

  Η Καλλιόπη Κέλλυ (Caliope Kelly)  το Σάββατο, 26 Μαϊου 2018 άφησε την τελευταία της πνοή βυθίζοντας σε πένθος τα παιδιά και τα εγγόνια της.

  Η σορός της το πρωί της Παρασκευής, 1ης Ιουνίου 2018, από τις 9.00 -11.00 π.μ. θα εκτεθεί για προσκύνημα στον ιερό ναό του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στη διεύθυνση 401 12th Street Campbell, OH 44405.

  Αμέσως μετά θα ψαλεί η νεκρώσιμη Ακολουθία και ο ενταφιασμός της στο ελληνορθόδοξο κοιμητήριο «Archangel Michael Greek Orthodox Cemetery».

  Η οικογένεια καλεί τους συγγενείς και φίλους όπως αντί ανθέων προσφέρουν δωρεά στην μνήμη της στην εν λόγω κοινότητα (Archangel Michael Greek Orthodox Church 401 12th Street Campbell, OH 44405).

  Ο θάνατός της καταλυπεί τα παιδιά της Tony Kelly και Mary Janek, Paige Kelly, Lisa Yiannos και John Wachter, Christopher και Kim Kelly και Annette Kelly, τα εγγόνια AJ (Kim), Ryan, Cassie, Christo, Will και Michael Kelly, καθώς και τα Caliope, Stellanie και Marina Yiannos, τα αδέλφια της George Climes, Maggie Saris, Michael και Gin Climes, Paddy Climes, Atoumissa και George Karavokiros, καθώς και Thelma Capuzeillo.

  Η εκλιπούσα ανήκει στην δεύτερη γενιά των Ελληνοαμερικανών. Γεννήθηκε στις 13 Νοεμβρίου 1938 στο Κάμπελ Οχάιο σε  μια πολύτεκνη οικογένεια. Οι αείμνηστοι γονείς της Θεόφιλος Μπαϊράμης Κλήμης και Νομική Καραβοκύρου γαλούχησαν τα παιδιά τους με τις καλύτερες αρετές της φυλής μας.  

  Αποφοίτησε το 1956 από το λύκειο Campbell Memorial High School. Στις 22 Ιουνίου 1963 χόρεψε τον Χορό του Ισαϊα στον ναό του Αρχαγγέλου Μιχαήλ με τον εκλεκτό της καρδιάς της Ron Kelly. 

  Το ζεύγος έφερε στον κόσμο τέσσερα παιδιά και τα μεγάλωσε με τις καλύτερες αρετές της φυλής μας.

  Ο Μάιος 2018 ήταν ένας από τους πιο δύσκολους μήνες για τα παιδιά και τα εγγόνια τους, διότι στις 8 Μαϊου 2018 στερήθηκαν τον πατέρα και παππού Ron Kelly

  Η ευθύνη για την διοργάνωση της κηδείας έχει ανατεθεί στο Γραφείο Τελετών Wasko Funeral Home.

  -Advertisement-

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.